دیدار در آسمان
دو دوست دیرین. یکی چشم بر آسمان داشت از پشت اسکوپ رادار و آن دیگری، از میان ابرها حافظ دوستان زمینیاش بود. عباس و منصور، دو دوستی که دل در گروی آسمان داشتند و قرارشان را برای دیدار معبود همانجا انتخاب کردند.
روحیه بخش همرزمانش بود
خلبان سی ۱۳۰بوده است. در طول 8 سال جنگ تحمیلی برای پشتیبانی رزمندگان به پایگاههای مختلف پرواز کرده و در میانه سالهای 62 یا 63 برای انجام مأموریتی عازم پایگاه چهارم شکاری در دزفول میشود. آشنایی همین جا کلید میخورد.
همنشین سفره سربازها
بزرگان روزگار، در ویژگیهای اخلاقی و روحی مملو از اشتراک و تشابهاند. شهید علیرضا یاسینی هم در مشی متواضعانه خود، چون دیگر بزرگان نهاجا برجسته بود و زبانزد. سرگرد غلامرضا سلیمانی که از همسنگران اوست، از این ویژگی شهید یاسینی روایتی خواندنی دارد.
مروری به یک رخداد تاریخساز|از نوژه تا پرواز ابدی
برای عیارسنجی میزان پیشرفت هر کشوری، رسمی نانوشته وجود دارد مبنی بر اینکه ویترین توانمندیهای نظامی، بیانگر همه چیز است. در میان قوای گوناگون نظامی اما نیروی هوایی هرکشوری به عنوان خط مقدم دفاعی و تهاجمی کشورها خودنمایی میکند.
یادگار ماندگار دوران
واپسین روزهای تیرماه، یادآور آسمانی شدن یکی از تیزپروازان دوران کشور است. خلبانی که با بیشترین میزان پرواز با جنگنده فانتوم، یادگارهای ماندگاری را در حافظه تاریخ کشورش به ثبت رساند.
مرد عمل
اگرچه کسی بود که یشترین پروازهای موفق جنگی را با جنگنده اف-4 انجام داده بوده و قهرمان پروازهای برونمرزی بود هیچگاه دوست نداشت از موفقیتهایش سخنی به میان بیاورد. اما بودند و هستند همراهان و همسنگرانی که به چشمهایشان از خودگذشتگیها و عزم آهنینش برای پیروزی را لمس کرده و ناگفتههای بسیار دارند.
استقبال فرمانده از نوآوری پدافندی جوان(بخش دوم)
در زمانی که حملات عراقیها با هواپیمای میگ25 بر آسمان تهران فزونی یافته بود، طرح نوآورانه یک افسر پدافندی به کمک آمد. طرحی که مورد حمایت و استقبال شهید منصور ستاری قرار گرفت و کارآمد افتاد.
استقبال فرمانده از نوآوری پدافندی جوان(بخش نخست)
کارکنان میهن پرست پدافند ارتش با کمترین تجهیزات در دوران دفاع مقدس چه حماسه هایی که نیافریدند. کارکنان پدافند از اولین روز جنگ تا سالها بعد از جنگ همواره حضوری مستمر و موثر داشتند و از شهرها و تاسیسات حیاتی این آب و خاک دفاع کردند.
فرماندهای که فرزند بخشش بود
«منصور»، مخلوق گذشت و مهربانی بود و در حقیقت فرزند بخشش بود. به همان میزان که جدیت و همت بالایی در انجام کارها داشت، مهربان بود و اهل بخشش. مهربانی فرمانده چون تلاشهایش، منحصر بهفرد بود و مثالزدنی.
مدیری تمامعیار بود
سرتیپ خلبان روح الدین ابوطالبی از پیشکسوتان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی و از یاران امیر سرلشکر خلبان علیرضا یاسینی است. تیمسار ابوطالبی، از ویژگیهای مدیریتی شهید یاسینی میگوید که در ادامه میخوانیم: