عمومی

 عقاب تیزپرواز اف4 به شهادت رسید

عقاب تیزپرواز اف4 به شهادت رسید

امیر سرتیپ خلبان محمدیوسف احمدبیگی، از تیزپروازان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دوران دفاع مقدس، به برادر شهیدش امیر سرتیپ یعقوب احمدبیگی و دیگر یاران شهیدش پیوست.

از راه آمدن تا راهبرد دادن
|به روایت همسنگر|

از راه آمدن تا راهبرد دادن

ظرفیت پذیرش انتقاد، نیاز این روزهای یک جامعه خواهان پیشرفت است. به بیان بزرگان، تحول بدون پذیرش و تغییر ناممکن است. حال این تحول‌خواهی اگر از سوی یک فرمانده نظامی باشد، کار دشوار می‌شود. چارچوب‌های قرص و مستحکم ویژگی نظامی‌گری است، اما انعطاف و انتقادپذیری منصور ستاری، بر این چارچوب‌ها غلبه کرد و محدودیت‌ها بسیاری را از میان برداشت.

نظامی‌گری جایش را به نوآوری داد

نظامی‌گری جایش را به نوآوری داد

کمبود بسیار بود و رمق اندک. جنگ بسیاری از داشته‌ها را ربوده و کارها روی زمین مانده بود. باید کاری انجام می‌شد. منصور، از هورالهویزه و اهواز تا بوشهر، این رنج را به چشم دیده و از نزدیک لمس کرده بود.

شفقی در دل تاریکی

شفقی در دل تاریکی

انجام موفق هرکاری راه و روش خاص خود را می‌طلبد. جنگ نیز استثنایی بر این قاعده نیست. جنگ اما به یک یا چند راهبرد و روش اکتفا نمی‌کند و هر جای این طومار تودرتو زبانی و دستورالعملی برای رمزگشایی می‌طلبد.

تأییدی بر باورهای «منصور» با ساخت «کاشف 99»

تأییدی بر باورهای «منصور» با ساخت «کاشف 99»

امروز و با رونمایی از یک سامانه پدافندی بومی، بار دیگر بر باورهای فرمانده فقید نیروی هوایی تأییدی دوباره گرفت. در دورانی که باور به توانستن و ساخت داخل، رویایی دست نیافتنی بود، شهید منصور ستاری معتقد بود خودکفایی دست‌یافتنی است

نصر عاشوراییان الگوی منصور بود

نصر عاشوراییان الگوی منصور بود

خانواده، نقشی انکارناپذیر در شکل‌گیری و روحیات فرزند دارد. منصور، الگوگرفته از پدر بود و دل در گروی عاشورا داشت. پدرش حاج حسن مرشد ستاری، شاعری عارف بود که در رثا و مدح ائمه اطهار به ویژه حضرت اباعبدلله‌الحسین(ع) و یارانش سروده‌ها داشت.

نشان فرزندان آسمان بر نام پدافند

نشان فرزندان آسمان بر نام پدافند

دهمین روز شهریورماه مقارن سالروز تاسیس قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) به عنوان روز پدافند هوایی در حافظه تاریخ به ثبت رسیده است. این روز، یادآور قهرمانانی است که پای بر زمین و چشم بر آسمان داشتند. پدافندی‌ها از رادار سوباشی همدان، دهلران و اهواز گرفته تا دیگر گروه‌ها، همه دل در گروی آسمان داشتند. از جان گذشتند تا آسمان ایران، محفوظ و مصون بماند.

نبرد با تکیه به سلاح برتر

نبرد با تکیه به سلاح برتر

با عبور از جنگ جهانی دوم، پایان جنگ سرد و آغاز دوران جدید در اقتصاد کشورها، پیشرفت و قدرت معنای تازه‌ای یافت. اگر تا انقلاب صنعتی، صرفا کشورهای صاحب تجهیزات و ادوات نظامی و کارخانه‌های غول آسا می‌توانستند قدرت و توانمندی‌شان را به رخ جهانیان بکشند، اما پس از افول دوران دوقطبی‌ها در جهان، قدرت و برتری مفهوم تازه‌ای یافت.

چشم‌روشنی پدافندی‌ها

چشم‌روشنی پدافندی‌ها

منصور، متین و خوش‌برخورد بود اما در نگاه و رفتارش موقر و با اراده عمل می‌کرد. این را یکی از همسنگران دیرین شهید منصور ستاری بیان می‌کند و معتقد است او بر خلاف جایگاه و اختیاری که داشت، هیچ‌گاه از موضع بالا صحبت نمی‌کرد یا بر جایگاهش، چه در کلام یا رفتارش تأکید نداشت.