کاری که کارستان شد
«از ابتدا هدفش برای خودش مشخص بود. وقتی از او میپرسیدیم :«شما بعدها میخواهید کدام رسته و نیرو را برای خدمت انتخاب کنید؟» خیلی شفاف و صریح میگفت: «نیروی هوایی».
گفتوگو با سرتیپ «سید محمود یمینی»
پیروزی در والفجر 8 بادستان توانای فرمانده
جنگ تحمیلی عراق علیه ایران که سر تا سر آن درس های نهفته فراوانی دارد، محمل بروز و ظهور مردانی از این مرز و بوم شد که شاید تا پیش از این کمتر سابقه ای از آن یافت می شود و باید تربیت چنین افرادی را نیز در آرشیو فتح الفتوحات امام خمینی(ره) قرار دهیم.
پاداش شکست
ساخت تجهیزات و قطعات مورد نیاز و حیاتی یکی از تأکیدات شهید ستاری فرمانده نیروی هوایی در دوران فعالیت ایشان بود و در این راه، به تلاشها هرچند به ثمر نمینشتند ارزش میگذاشت.
دست یاری در بزنگاه
خرابی کولر و شدت گرما همه مان را کلافه کرده بود. یکباره زنگ منزل به صدا در آمد، سریع در را باز کردم. در عین ناباوری دیدم که جناب سرهنگ یاسینی پشت در ایستاده اند.
فرمانده همراه
پدرم وقتی صدای هواپیما را می شنود، بچه های برادرم را به داخل اتاق پرت می کند، اما ترکش های بمب به پاها و بدن پدرم اصابت و رگ پایش را قطع میکند. در آن وضعیت، با توجه به ازدحام مجروحان، پیدا کردن دکتر و درمانگاه خیلی دشوار بوده و تا ایشان را به دکتر برسانند بر اثر خونریزی شدید شهید میشود.
«اسکایگارد» چگونه متحول شد
سامانه موشکی اسکای گارد و فعالیت های آن در دوران دفاع مقدس نقشی کلیدی را ایفا میکرد که نقش شهید ستاری و همرزمانش در تقویت و تحول این سامانه در دوران پر تلاطم این دوره، کلیدی و مهم بود.
پرواز بر فراز ناممکنها
شرایط سخت انسانهای سخت را به میدان فرا میخواند. جنگ یکی از همین میدان ها بود.
آرامشی در روزهای سخت جنگ
«سردار سرلشکر پاسدار محسن رضايي» از فرماندهان دوران دفاع مقدس، درباره امیر سرلشکر منصور ستاری گفتنیهای جذابی دارد.
ترفندی اثرگذار برای رهایی
هوش و ذکاوتش مثال زدنی بود و در مواقعی که همه راه را برای حل مشکل بسته میدیدند، با نوآوری و خلاقیت راهی تازه مییافت.
نصر منصور اوج را به اوج رساند
بودجه چندانی در کار نبود. خرج و ریختوپاش اضافی ناممکن. بعد از جنگ، هرآنچه که بود باید صرف بازسازی میشد. در این شرایط، اوج با یک هدف بزرگ یعنی ساختن، کارش را آغاز کرد.