«رمضان» سرآغازی بر تحول در نیروی هوایی
عملیات رمضان در ماه رمضان تابستان ۶۱ آغاز شد، این عملیات دستاوردها و تجربیاتی به ارمغان آورد که زمینهساز تحولات بعدی در دفاع از آسمان کشور شد.
فرمانده مبرز
یشکسوت نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، شهید منصور ستاری را فرماندهای مبرز شناخته و مهمترین ویژگی او را که دانش و خلاقیت این فرمانده میداند.
پذیرای تغییرها
سال 1364، مسول لشکر 14یگان دریایی ویژه امام حسین بود و به واسطه شهید عباس بابایی در جزیره خارک خدمت رسانی کرد. روزهای آشنایی و دوستی با دو فرمانده بزرگ، ریشه در کوران حملات دشمن و روزهای دشوار جنگ دارد.
نابغه کنترل آسمان ایران
شهید منصور ستاری به تمام حوزههای کارآمد در نیروی هوایی آگاهی و اشراف کافی داشت و این ویژگی، او را به عنوان یک فرمانده متخصص و توانمند، ماندگار کرد. پرواز، یکی از حوزههای علاقه منصور بود و او توانمندی خود را در این حوزه نیز محک زد.
باغی پر از جای پای دوست
کسانی که دنیا را تکان داده اند در استعدادهای طبیعی نابغه نبوده اند ولی در یک صفت ممتاز بوده اند: ثبات و استقامت.
نگاه ویژه به دانشافزایی نیروی انسانی
شهید منصور ستاری راه بر محدودیتها بسته بود و این حرکت، از آغاز راهش چه در دانشکده افسری و چه در مقام فرماندهی نهاجا، ممتد و مستمر بود.
کلامش عزمها را جزم کرد
کلام شهید اردستانی آنچنان نافذ بود و ایمان و اخلاصش چنان تأثیری بر جمع گذاشت که به یکباره نشاط رزم بر دوستان حاکم شد.
کتاب برایم مهمتر است
منصور گفت: میخوام یه کتاب زبان بخرم و به روسری خوب برای آبجی فخری. روزی که بابا داشت میرفت تهرون به فخری قول روسری داده بود که اون تصادف لعنتی بهش مهلت نداد.
ایران در تولید جنگندهها به خودکفایی رسیده است
نشنال اینترست در گزارشی از خودکفایی ایران در تولید جنگندههای نظامی گفت.
ارادهاش مثالزدنی بود
شهید ستاری همیشه در تماسی که با قرارگاه داشتند سراغ چند نفر را می گرفتند که سرهنگ حسین فاجانی جزو آنها بود. سرهنگ فاجانی، از همافران بسیار قدیمی نهاجا و عهده دار مهندسی مخابرات بوده است. در جنگ تحمیلی فرمانده گردان تاکتیکی مرتبط با مخابرات بود بکه تحت عنوان ارتباط الکترونیک شناخته میشد خدمت رسانی میکرد.