طرح فرهنگی
شهید ستاری، همان اندازه که به طرحهای دفاعی و رزمی نیرو توجه داشت، در اندیشه طرحها و لازمههای فرهنگی نیروی هوایی بود.
مشکلاتمان را خودمان حل میکنیم
صحبتهای فرمانده آسمانی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیدبخش بود و راهگشا. مسیر را برای آنان که میخواستند وارد میدان شوند روشن میکرد و برای پابه عرصه گذاشتهها، هدایتبخش بود. متن زیر بخشی از صحبتهای شهید ستاری در جمع کارکنان و دانشگاهیان نهاجا است.
نام رمز پدافند هوایی
سخنان شنیده نشدهای از «حجتالاسلاموالمسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران، که در دوران دفاع مقدس عضو شورای عالی دفاع و معاون جانشین فرماندهی کل قوا بود در باره تلاشهای رزمندگان و تلاشگران پدافند هوایی در ادامه میآید.
نشدنیهایی که شدند
راهی که فرمانده آسمانی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران آغازگر آن بود، راه تازهای را در عرصه تأمین نیازهای فناورانه و حیاتی نه تنها در نیروی هوایی، بلکه در فرهنگ «باور به توانستن» به یادگار گذاشت.
منصور بهدنبال چه بود؟
فرمانده اسبق نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و همسنگر شهید ستاری درباره این شهید والامقام میگوید: ستاری به دنبال تجلی زیباییهای خلقت خداوند در نیروی هوایی بود.
یافتن راه حلی که آمریکایی ها نگفته بودند
نوآوری واژهای جدانشدنی از کارهای شهید ستاری است. کلیدواژه منحصر بهفرد فرمانده آسمانی نیروی هوایی، کلید گشایش درهای بسته و راههای نرفته بود.
«اوج» پرواز پرندههای بومی
شهید ستاری آخرین بار به من گفت که اینها با ما نیستند و خودت به فکر ساخت این هواپیما باش و کامپوزیت شاپ را توسعه بده.
طراز انقلابی
سرلشکر شهید ستاری فرمانده اسبق نیروی هوایی ارتش به واقع یک نمونه کامل از افراد در طراز انقلاب اسلامی ایران است.
زمانیکه «منصور» به آرزویش رسید
کوچک سازی سایتهای موشکی، یکی دیگر از کارهای انجام شده در طول عملیات والفجر 8 است که با این ابتکار، بخ شهای کمتر ضروری و سنگین را از سامانه موشکی حذف کردیم.
استاد تمام عیار
شهید ستاری تجربیات و دستاوردهای ناب خود در عرصه دفاع هوایی و کنترل شکاری را با تسلط بالایی که به این عرصه داشت، در کلاسهای آموزشی به شاگردانش منتق میکرد.