نگاه ویژه به دانشافزایی نیروی انسانی
شهید منصور ستاری راه بر محدودیتها بسته بود و این حرکت، از آغاز راهش چه در دانشکده افسری و چه در مقام فرماندهی نهاجا، ممتد و مستمر بود.
کلامش عزمها را جزم کرد
کلام شهید اردستانی آنچنان نافذ بود و ایمان و اخلاصش چنان تأثیری بر جمع گذاشت که به یکباره نشاط رزم بر دوستان حاکم شد.
کتاب برایم مهمتر است
منصور گفت: میخوام یه کتاب زبان بخرم و به روسری خوب برای آبجی فخری. روزی که بابا داشت میرفت تهرون به فخری قول روسری داده بود که اون تصادف لعنتی بهش مهلت نداد.
ایران در تولید جنگندهها به خودکفایی رسیده است
نشنال اینترست در گزارشی از خودکفایی ایران در تولید جنگندههای نظامی گفت.
ارادهاش مثالزدنی بود
شهید ستاری همیشه در تماسی که با قرارگاه داشتند سراغ چند نفر را می گرفتند که سرهنگ حسین فاجانی جزو آنها بود. سرهنگ فاجانی، از همافران بسیار قدیمی نهاجا و عهده دار مهندسی مخابرات بوده است. در جنگ تحمیلی فرمانده گردان تاکتیکی مرتبط با مخابرات بود بکه تحت عنوان ارتباط الکترونیک شناخته میشد خدمت رسانی میکرد.
عطش یادگیری
هنوز اذان صبح را نگفته بودند که منصور از مادرش خداحافظی کرد و از خانه بیرون زد. هوا سرد و تاریک بود و ستاره ها در آسمان سوسو می زدند. منصور کلاهش را تا بالای ابروها پایین کشید و از کوچه خارج شد.
نگاه رهبر به فرمانده
در بین اظهار نظرهای مختلف در خصوص شهید ستاری، بهترین قضاوت و اظهار نظر از جانب مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا بیان شده است.
قرص نان
منصور شتابزده وارد اتاق شد و یک راست پای سفره رفت و در یک چشم به هم زدن چیزی را مخفی کرد و از اتاق خارج شد.
پشت جلد
نگاه فرمانده به سرباز
برای سربازها قدر و ارزش ویژهای قائل بود و این نگرش را با رفتارش ترویج میکرد. حرکتی که طرحی نو در نگاه به نیروی انسانی نظامی درانداخت و قدری دوباره به جایگاه سرباز بخشید
«رعد» در یک نگاه
قرارگاه رعد نهاجا که با نقشآفرینی شهید منصور ستاری و شهید عباس بابایی پا گرفت، مبدأ بسیاری از پیشرفتها و تحولات در دفاع هوایی و افتخارآفرینیها به وِیژه در عملیات غرورآفرین والفجر8 و همچنین کربلای5 بوده است