ناگفته‌ها

دارِ دل

دارِ دل

منصور ستاری؛ سرلشگر منصور ستاری فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در روز پنجشنبه 15 دی ماه 1373 در هواپیما، روی آسمان بود که سانحه ای برای هواپیما رخ داد و او و همراهان و یارانش شهید شدند.

عبور از آتش سوزان

عبور از آتش سوزان

روزهای گرم تیرماه و مصادف شدن‌ آن با ماه رمضان، دو آتش را بر روی رزمندگان گشوده بود. آتش جنگ‌افزارهای دشمن از یک سو و آتش آفتاب سوزان اهواز از سوی دیگر. عملیات رمضان اما با وجود همه مشکلات و ناکامی‌ها، پلی شد برای عبور به سوی موفقیت‌های بعدی در عملیات خیبر و والفجر 8.

سرآغازی بر تحول در نیروی هوایی

سرآغازی بر تحول در نیروی هوایی

عملیات رمضان در گرماگرم چنین روزهایی در تابستان 61 آغاز شد، این عملیات دستاوردها و تجربیاتی به ارمغان آورد که زمینه‌ساز تحولات بعدی در دفاع از آسمان کشور شد.

خلاقیت فرمانده در رادارها چه بود؟

خلاقیت فرمانده در رادارها چه بود؟

به گفته سرهنگ بالازاده از همرزمان شهید سرلشگر منصور ستاری، این شهید والامقام خلاقیت‌ها و نوآوری‌های متعددی در عرصه پدافند هوایی داشت و استفاده از رادارهای جی‌پی‌اس‌الون در شکل و ساختاری که تا آن موقع معمول نبود یکی از خلاقیت‌های ایشان در ور دوران دفاع مقدس به شمار می‌رود.

«نبوغ» و «خرم‌شهر»

«نبوغ» و «خرم‌شهر»

بدون شک ادعای نبوغ نظامی در مورد سرلشکر شهید «منصور ستاری» سخنی مبالغه‌آمیز نیست و هرکس که با زندگی حرفه‌ای این امیر دلاور ارتش اسلام آشنایی داشته باشد، پذیرش این موضوع برایش سهل و آسان خواهد بود.

«عباس» و باورها

«عباس» و باورها

شهید سرلشگرخلبان عباس بابایی دارای یک بستر اعتقادی بود که مبنای رفتاری و اندیشه این شهید والامقام را شکل می‌داد. رفتارهایی که ریشه در عشق به اهل بیت به ویژه سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) داشت.

فراتر از فرمانده

فراتر از فرمانده

توانمندی و نبوغ‌اش از او نه تنها یک فرمانده، بلکه یک نخبه استثنائی ساخته بود. فرمانده‌ای که با هیچ یک از استانداردها و قواعد پیشین قابل قیاس و ارزیابی نبود و به اعتراف موافقان و مخالفان، او را می‌بایست با نوآوری‌های آینده‌اش سنجید.

دفاعی که جانانه بود و ماندنی

دفاعی که جانانه بود و ماندنی

هشت سال دفاع مقدس از نقاط عطف تاریخ پرفراز و نشیب ایران و نیز یکی از مولفه‌های مهم و تاثیرگذار هویت جمعی ایرانیان شده است. در این بین قهرمانانی که جان در طبق اخلاص گذاشتند، نقش بی‌بدیلی در ثبت و ماندگاری این هویت ملی دارند.

ابتکاری که ماندگار شد

ابتکاری که ماندگار شد

امیر سرلشکر شهید منصور ستاری در دوران اوج جنگ که مشکلات و کمبودها رخ می‌نمایاند، از محدودیت نردبانی مستحکم ساخت و دفاع هوایی کشور را تحول بخشید.