نگاه ویژه به دانشافزایی نیروی انسانی
شهید منصور ستاری راه بر محدودیتها بسته بود و این حرکت، از آغاز راهش چه در دانشکده افسری و چه در مقام فرماندهی نهاجا، ممتد و مستمر بود.
کلامش عزمها را جزم کرد
کلام شهید اردستانی آنچنان نافذ بود و ایمان و اخلاصش چنان تأثیری بر جمع گذاشت که به یکباره نشاط رزم بر دوستان حاکم شد.
ارادهاش مثالزدنی بود
شهید ستاری همیشه در تماسی که با قرارگاه داشتند سراغ چند نفر را می گرفتند که سرهنگ حسین فاجانی جزو آنها بود. سرهنگ فاجانی، از همافران بسیار قدیمی نهاجا و عهده دار مهندسی مخابرات بوده است. در جنگ تحمیلی فرمانده گردان تاکتیکی مرتبط با مخابرات بود بکه تحت عنوان ارتباط الکترونیک شناخته میشد خدمت رسانی میکرد.
پشت جلد
نگاه فرمانده به سرباز
برای سربازها قدر و ارزش ویژهای قائل بود و این نگرش را با رفتارش ترویج میکرد. حرکتی که طرحی نو در نگاه به نیروی انسانی نظامی درانداخت و قدری دوباره به جایگاه سرباز بخشید
کفشهای کتانی
منصور وقتی به درس خواندن مشغول است، حواسش به هیچ چیز نیست، مگر اینکه شب بشود و چشمش کتاب رانبیند.
مأموریتی در امالقصر
سرتیپ خلبان حسین نظری که از همراهان شهید علیرضا یاسینی است یکی از مأموریتهایی را که همراه این شهید والامقام بود، روایت میکند: پیش از حمله عراق به خاک کشورمان، من با شهید یاسینی در پایگاه بوشهر در یک گردان بودیم.
حسرت شهادت داشت
امیر سرلشکر شهید منصور ستاری همیشه آرزوی شهادت داشت و یکی از حسرت های دائمی ایشان در طول زندگی همراه نشدن با خلبانان شهیدی بود که در کنارش جنگیدند و به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
سرآغازی بر تحول در نیروی هوایی
عملیات رمضان در گرماگرم چنین روزهایی در تابستان 61 آغاز شد، این عملیات دستاوردها و تجربیاتی به ارمغان آورد که زمینهساز تحولات بعدی در دفاع از آسمان کشور شد.
نگهدارم خداست
مصطفی را، همه با دیانت و متانتاش میشناختند. آرام بود و توأمان، غوغای رسیدن در دل داشت. سروان حسین فرج پور از همراهان و همرزمان شهید مصطفی اردستانی درباره این شهید والامقام خوطرهای شنیدنی بیان میکند:
خلبان رحمانی بدرقه شد
ایرانزمین یکی از فرزندان برومندش در دفاع از آسمان کشور را از دست داد.