دفاع تمامقد
مسئولان ، وقتي نبوغ و استعداد شهيد ستاري را دريافتند ، از آن پس ، تنها کساني که از طرف نيروي هوايي در کميسيون شرکت ميکردند و نظر ميدادند و نقش اين نيرو را در جلوگيري از تجاوز نظامي عراق مطرح ميساختند ، همين دو نفر بودند: شهید ستاری و شهید بابایی.
«بحران» چگونه «فرصت» میشود؟
برای به نتیجه رسیدن بسیاری از دشوارها و ناممکنها، بیشتر از کار لازم است. وقتی پای یک جنگ حال با دشمن نادیدنی مثل ویروس یا با دشمن پشت خطهای نبرد باشد، بایدها و نبایدهای مرسوم هم دستخوش تحول میشوند.
لمس دوباره زندگی
منصور سراپاگوش شده بود و از اینکه دوباره صدای مادر و ناصر را میشنید، غرق لذت بود. حالا قدر زندگی را بهتر می دانست انگار.
لمس زندگی دوباره
مردان بزرگ، در دوران گوناگون روزهای دشوار و صعبالعبور را مقابل چشمانشان داشتهاند. شهید منصور ستاری نیز به بزرگی نام و جایگاهش، این دست روزها را تجربه کرده است.
اگر ميتوانستم به پاي شما بوسه ميزدم
روز پنجم عملیات والفجر 8 عراق، پلهای مراسلاتی بقیه الله و ایستگاه هفت آبادان را زد . دیگر پلی باقی نماند تا بتوانیم مهمات سیستمهای موشکی و پدافندی سایتها را به آن سوی آب و جزیره برسانیم.
نوآوری و خلق منصورانه
خاطرات نقل شده از شهید ستاری توسط همرزمان و دوستان ایشان کتاب گویایی است برای نسل های آینده که هیچ شناختی از شهدا ندارند و نمی دانند که بسیاری از آنها در کار خود نخبگانی بودند و خدمات شایانی به کشور ارائه کرده اند.
راه ماندن «ماندن» است
از روحیات فرماندهان جنگ همین بس که با مدیریت جهادی خود تلاش می کردند تا کمترین آسیب به نیروها برسد.
شاهکار یاسینی از زبان دوران
همسر شهید یاسینی یکی از همرزمان شهید ستاری در خاطره ای از توانمندی و مهارت این شهید در نشاندن هواپیمایی که مورد اصابت ترکش عراقی ها قرار گرفته بود می گوید که این توانایی ها او را به کابوسی برای دشمنان تبدیل کرد.
گامهای بزرگ تا خودکفایی و توانمندی
شهید ستاری بر طرحهایی که موجب میشد نیازی از کشور تأمین یا گامی به سوی پیشرفت برداشته شود تاکید داشت و برای تحقق این دست طرحها و کارهای نوآورانه، از هیچ تلاش و حمایتی فروگذار نمیکرد.
سایتها چگونه نجات یافتند؟
سرهنگ خسرو خطیب قوامی از پیشکسوتان نهاجا و همسنگر قدیمی شهید منصور ستاری، سرهنگ فرماندهی و کنترل شکاری است گفتوگوی ما با سرهنگ خطیب قوامی را میخوانید.