گامهای بزرگ برای خودکفایی و توانمندی
شهید ستاری بر طرحهایی که موجب میشد نیازی از کشور تأمین یا گامی به سوی پیشرفت برداشته شود تاکید داشت و برای تحقق این دست طرحها و کارهای نوآورانه، از هیچ تلاش و حمایتی فروگذار نمیکرد.
نخستین پرواز ستاری
شهید ستاری عاشق پرواز و آسمان بود و در نهایت هم در اوج دلدادگی در آخرین پروازش رهسپار دیار باقی و آسمان شد.
فرماندهای که دیوار رنگ میزد
شهید ستاری تنها یک فرمانده نبود، الگویی بود برای باور به توانستن و برای پیشرفت و بهتر شدن، از هیچکاری دریغ نمیکرد.
منصور ستاری از آمریکا تا نارمک
فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از همان روزهای آغاز فعالیتش در نیروی هوایی درخشان بود چنانکه دستی بر آتش قلم داشت و علاوه نوشتن مجلات مختلف، مهارت بالا در از کارهای فنی و تخصصی، از همان آغاز راه، در مسیر اعتلا و ارزشمندتر شدن قرار داشت.
فرمانده قلبها
توانمندی شهید ستاری در سه عرصه دانش تخصصی، عملیاتی و فرماندهی خصوصیت بارزی بود که کمتر فرماندهای از آن برخوردار بود و در کنار آن با نگاه خالصانهای که داشت، بر قلبها مدیریت میکرد.
ستاری اسم رمز پدافند بود
« اگر امروز به نوارهای ضبط شده بیسیم جبهه ها در دوران دفاع مقدس گوش کنید می بینید تا عملیات شروع می شود، فرمانده گردانها از خط مقدم می گویند ستاری کجاست؟»
مشکلاتمان را خودمان حل میکنیم
ما خواهیم رفت. و میخواهیم انسانهایی شایسته به عنوان فرزندان و عزیزان ما جای ما را بگیرند.
به تواناییهایتان ایمان دارم
شهید منصور ستاری در حد توان کارهای نیروی هوایی را با وجود تمامی مشغلههایی که یک فرمانده نیروی هوائی داشت، خودش پیگیری میکرد و به پیشبرد کارها میشتافت.
مشورت در هواپیما
شناخت فرصتهای ارزشمند و استفاده از آنها به بهترین شکل ممکن، ویژگی بارز سرلشکر شهید منصور ستاری بود.
تلاش در حال بیماری
فرمانده آسمانی نیروی هوائی ارتش جمهوری اسلامی ایران مدتی را که بیمار بود و در دوران نقاهت به سر میبرد دست از کار نکشید و در تلاش برای بهتر ساختن وضع نیرو بود.