گامهای بلندی که در مسیر آموختن و آموزاندن برمیداشت
درباره ویژگیهای تربیتی و استعدادهای افراد در یادگیری، از منظر روانشناسان و محققان علوم رفتاری و تربیتی سخنهای بسیاری گفته شده و به رشته تحریر درآمده است.
دست یاری در بزنگاه
خرابی کولر و شدت گرما همه مان را کلافه کرده بود. یکباره زنگ منزل به صدا در آمد، سریع در را باز کردم. در عین ناباوری دیدم که جناب سرهنگ یاسینی پشت در ایستاده اند.
«منصور» و تلاشهای او برای آوردن یکی از جنگندهها به ایران
ستاری در یکی از سخنرانیهایش میگوید: «از زمانی که فیلم عملکرد جنگنده میگ-29 را دیدم تا زمانی که چرخ این جت جنگنده باند فرودگاه مهرآباد را لمس کرد، دو سال طول کشید.» آن شهید دو سال دوندگی و پیگیری کرد تا این جت جنگنده وارد ناوگان نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران شود.
«منصور ستاری»؛ از کنترل رادار تا ساخت جنگنده بومی
کاسبان تحریم در آن دوران از این که می دیدند او به جای معامله با آنها، به نوآوری و تولید روی آورده، بسیار خشمگین بودند و علیه او در دادستانی و ارتش و مجلس پرونده سازی می کردند.
افتخار را در چه میدانی؟
دخترم، شرط اين نيست که آدم از نعمت و ثروت به جايي برسد ؛ بلکه اگر شخصي توانست از پايينترين مراحل اجتماعي با سعي و زحمت خودش به جايي برسد اين براي او افتخار است و بايد او را ستود.
فرمانده همراه
پدرم وقتی صدای هواپیما را می شنود، بچه های برادرم را به داخل اتاق پرت می کند، اما ترکش های بمب به پاها و بدن پدرم اصابت و رگ پایش را قطع میکند. در آن وضعیت، با توجه به ازدحام مجروحان، پیدا کردن دکتر و درمانگاه خیلی دشوار بوده و تا ایشان را به دکتر برسانند بر اثر خونریزی شدید شهید میشود.
«آب» و «خاک» و «خیبر»
سیرسیرَکها سمفونی شبانهای به راهانداختهاند و نیزار، «مجنون» از رقص شبانهی علفزار خیس است. مهمان ناخواندهای راه به سوی دیگر اروند میگشاید
خلق یک طرح مهم و انحراف دشمن
ناگفته ای مهم از طرح انحرافی شهید منصورستاری چهار روز قبل ازشروع عملیات والفجرهشت در زمستان سال ۱۳۶۴
پیشرفت در آسمان علم و دانش
پیشرفت در حوزه علم از مسائل مورد توجه شهید ستاری بود و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نمی کرد. به اعزام دانشجویان به خارج از کشور برای گذراندن دوره های آموزشی توجه داشت زیرا علم و دانش را جهانی می دانست.
سرنوشت جنگ بدون پدافند هوایی چگونه میشد؟
یكی از ابتكارهای مؤثر شهید ستاری در دفاع از جزیره خارك و در طول جنگ كه بر اثر مهارت و سطح آموزش بالای آنها حاصل شده بود، انهدام موشكهای رها شده از هواپیماها و بالگردهای عراقی به سمت مناطق و نقاط آسیبپذیر بود. این در حالی بود كه ایران در زمان جنگ، سامانههای پدافند هوایی ضدموشك در اختیار نداشت.