پیشرفت در آسمان علم و دانش

  • 1400/12/04 - 15:36
  • تعداد بازدید: 1975
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پیشرفت در آسمان علم و دانش

پیشرفت در حوزه علم از مسائل مورد توجه شهید ستاری بود و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نمی کرد. به اعزام دانشجویان به خارج از کشور برای گذراندن دوره های آموزشی توجه داشت زیرا علم و دانش را جهانی می دانست.

 سرهنگ علی فضلی از پرسنل نیروی هوایی نسبت به اعزام دانشجویان به خارج از کشور تردید داشت اما در اعزام یکی از دانشجویان به خارج از کشور سرلشگر منصور ستاری فرمانده وقت نیروی هوایی ارتش، نکته ای را به او تذکر داد که این تردد از بین رفت و آن دانشجو هم اکنون یکی از متخصصان و مدرسان حوزه هوایی است که دانش و تجربیات خود را به نسل جوان منتقل می کند در ادامه این خاطره از سرهنگ علی فضلی می خوانید:

«ستوان «جاوید راد» فوق لیسانس رشته مکانیک بود. او برای ادامه تحصیل و اخذ مدرک دکترا در آزمون اعزام به خارج شرکت کرد و در سطح کشور مقام سوم را به دست آورد. وزارت فرهنگ و آموزش عالی، از یکی از دانشگاه های معتبر انگلستان در رشته هوافضا برای او پذیرش گرفت و به همین منظور نامه ای جهت اعزام نامبرده به خارج از کشور به نیروی هوایی ارسال کرد. من در آن زمان، مسئول آموزش نیروی هوایی بودم و چون از اعزام یکی از پرسنل به خارج از کشور تجربه تلخی داشتم، همواره نگران بودم که مبادا جاوید راد نیز به سرنوشت دانشجوی قبلی دچار شود.

با توجه به اینکه می بایستی پاسخ نامه وزارت فرهنگ و آموزش عالی را ارسال می کردم تیمسار ستاری را به صورت شفاهی در جریان کار قرار دادم و در ضمن، موضوع آن دانشجوی قبلی را که به خارج رفته بود و پس از پایان تحصیلات به ایران برنگشته بود را هم به عرض ایشان ر ساندم.

تیمسار پس از شنیدن حرف های من گفتند: هرچه سریع تر نسبت به اعزام او اقدام کنید!

انتظار نداشتم بعد از آن همه توضیح، ایشان دستور اعزام دهند. گفتم: تیمسار اگر برنگشت چی؟

ایشان گفتند: اولاً برمی گردد. ثانیاً اگر برنگشت ما چیزی را از دست نداده ایم.

تیمسار که احساس کردند من متوجه منظورشان نشده ام، کمی مکث کردند و ادامه دادند: اگر چنین شخصی برای ادامه تحصیل اعزام نشود، سرخورده می شود و دیگر برای سازمان مفید نخواهد بود. از طرف دیگر اگر او را اعزام کردیم و پس از پایان تحصیلات بر نگشت تا آخر عمر خود را مدیون نیروی هوایی می داند. ضمنا شما باید توجه داشته باشید که علم و دانش جهانی است و متعلق به کشور خاصی نیست. او هر جای دنیا که باشد یک ایرانی است.

بالاخره به دستور تیمسار، ستوان جاوید راد، به کشور انگلستان اعزام شد و طی مدت دو سال و نیم، دوره دکترای هوا و فضا را با موفقیت به پایان رساند و به کشور بازگشت. ایشان در حال حاضر در دانشگاه هوایی شهید ستاری مشغول تدریس هستند.»

امیرسرلشگر منصور ستاری در 15 دی ۱۳۷۳ در سانحه سقوط هواپیما در نزدیکی فرودگاه اصفهان به همراه تعدادی از افسران بلندپایه نیروی هوایی و همرزمان اش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

پایان پیام/

  • گروه خبری : عمومی,زندگی نامه,مصاحبه ها و سخنرانی ها
  • کد خبر : 430
کلمات کلیدی
مدیر محتوا
خبرنگار

مدیر محتوا

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید