ناگفته‌ها

منتظر بودیم به خانه بیایند
روایت فرزند ارشد خانواده از عاشقانه های خود با پدر

منتظر بودیم به خانه بیایند

اگرچه همگان ستاری را مرد جنگ و جاد می دانند و از رشادت ها و ابتکارهای او بسیار شنیده اند اما باید گفت که فرماندهی وی بر محیط خانواده نیز چیزی کم از فرماندهی در نیروی هوایی نداشت و باید پای صحبت خانواده او نشست تا هر چه بهتر از موفقیت های وی در اصلی ترین نهاد جامعه با خبر شد.

دارِ دل

دارِ دل

سرلشگر منصور ستاری فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در روز پنجشنبه 15 دی ماه 1373 در هواپیما، روی آسمان بود که سانحه ای برای هواپیما رخ داد و او و همراهان و یارانش شهید شدند.

به «انقلاب» «امام» و «رهبری» وفادار بود

به «انقلاب» «امام» و «رهبری» وفادار بود

حجت الاسلام والمسلمین محمد علی شهیدی نماینده فعلی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در عین حال به عنوان معاون رئیس جمهوری و رئیس این بنیاد از جمله چهره های روحانی است که در ارتش جمهوری اسلامی حضور داشته است.

میراثی برای ارتقای سطح زندگی کارکنان

میراثی برای ارتقای سطح زندگی کارکنان

یداللهی فرد نخستن کسی بود که از سوی شهید ستاری به عنوان مدیرعامل فروشگاه های زنجیره ای نیروی هوایی(که بعدها به شمس معروف شد) منصوب گردید و علاوه بر این از ابتکارات غیر راداری شهید ستاری نیز اطلاعات جالبی در اختیار داشت که در این گفتگو به قسمت هایی از آن اشاره داشته است.

با ستاری تا شهادت
مرور سه روز پایانی زندگانی نابغه نیروی هوایی

با ستاری تا شهادت

اگرچه که رفتن همیشه سخت است و روایت رفتن نیز اگرپای عزیزی در میان باشدبه مراتب سخت ترمی شوداما مرور برسه روز پایانی عمر پربرکت شهید ستاری نیز خالی از لطف نیست.

داستان خرید و ورود تامکت‌ها به ایران
پرونده‌ ویژه برای ۴ دهه حضور «تامکت» در آسمان ایران/1

داستان خرید و ورود تامکت‌ها به ایران

سال ۲۰۰۷ اعلام شد آمریکا جهت عدم دستیابی ایران(به عنوان تنها کشور دارنده تامکت در حال حاضر) به قطعات این جنگنده‌ها تمامی سازه‌ها را نابود و تکه‌تکه می‌کند.

خدماتی که دانشگاه هوایی شهید ستاری عرضه کرد

خدماتی که دانشگاه هوایی شهید ستاری عرضه کرد

از جمله خدمات ارزنده شهید ستاری که چون شمعی فروزان به نوردهی و خدمت رسانی ادامه می دهد، تاسیس دانشگاه «علوم و فنون هوایی» است که بعدها به دانشگاه شهید ستاری معروف شد.

اندکی درباره پدر

اندکی درباره پدر

شهید ستاری درباره پدرش این چنین می‌گویددر نزديکي باغ خواص ، مرقد امام‌زاده‌اي مشهور به « شاهزاده ابراهيم » قرار دارد که مورد توجه اهالي روستاهاي اطراف مي‌باشد . پدرم وقتي در باغ خواص ساکن مي‌شود. مانند بقيه اهالي ، به طور مرتب به زيارت شاهزاده ابراهيم مي‌رود .

«منصور» در نگاه همسر

«منصور» در نگاه همسر

همسر شهید ستاری پس از گذشت سالها از شهادت وی در مورد روزهای زندگی و عاشقانه‌های همسرش سخن می گوید. حرفهایی که روایت تازه ای را از زندگی شهید منصور ستاری فرمانده نیروی هوایی ارتش برای نسل جدید جامعه بازگومی کند.

ابتکار شهید ستاری برای خنثی کردن موشک های «اگزوست»

ابتکار شهید ستاری برای خنثی کردن موشک های «اگزوست»

با هر فرمانده ای که به صحبت می نشینی، ناگفته های فروانی از شهید ستاری دارد و گویی برای این ناگفته ها نیز پایانی نیست. سرتیب دوم پدافند هوایی آقای «منوچهر عرفانیان» از آن دسته نظامیانی است که سابقه دوستی دیرینه ای با شهید ستاری دارد و در این گفتگو با زوایای مختلف زندگی فرمانده شهید نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اشاره داشته است.