تقدیر حضرت امام خمینی(ره) از فرماندهان نیروی هوایی و هوانیروز
حضرت امام خمینی(ره) در نامهای از زحمات امیر سرلشکر منصور ستاری فرمانده نیروی هوایی و جمعی از خلبانان هوانیروز قدردانی کرد
دستخط رهبر فرزانه انقلاب
رهبر معظم انقلاب حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در یادداشتی از تلاشهای تیمسار ستاری و همراهان او در نهاجا قدردانی کردند. این یادداشت ماندگار و شرح آن را در ادامه میخوانید.
همزمان با بیستوپنجمین سالگرد شهید منصور ستاری
چهارمین شماره ویژهنامه «منصور» منتشر شد
چهارمین ویژهنامه الکترونیکی«منصور» همزمان با بیست و پنجمین سالگرد شهادت شهید منصور ستاری منتشر شد.
سخنان مهم و تازه منتشرشده شهید ستاری در دانشگاه هوایی
مشکلاتمان را خودمان حل میکنیم
دستخطی از رهبر فرزانه انقلاب
این دستخط شریف تاکنون منتشر نشده بود و از آنجا که همچنان چراغ راه محققان و پژوهشگران عرصه های مختلف است و به اهل علم امید میبخشد، فرصت را مغتنم شمرده آن را من باب تبرک و تیمن عینا در اینجا نقل میکنیم.
اسناد به جا مانده
تصویر برخی از اسناد به جانده مرتبوط با شهید منصور ستاری برای ثبت در تاریخ، آورده می شود.
مقالات و ترجمهها
اشتیاق سیری ناپذیر شهید ستاری به تحقیق و پژوهش در راستای فراگیری جدیدترین علوم و فناوری های روز دنیا سبب شد تا وی مقالات تخصصی وترویجی بسیاری را ترجمه (بواسطه تسلط کامل وی به زبان انگلیسی) ودر ماهنامه های تخصصی نیروی هوایی به چاپ برساند.
نخستین حکم شهید ستاری بعد از انقلاب اسلامی چه بود
شهید منصور ستاری در دوران وقوع انقلاب اسلامی ایران در سال 1357، از جمله جوانان انقلابی و همراه حرکت مردم بود و در لباس ارتش، برای پیشبرد انقلاب تلاش های فراوانی کرد.
نگاه شهید ستاری در لحظه پدر شدن
پدرها دو بار عاشق می شوند؛ بار دومش، وقتی است که پدر می شوند. فرقی ندارد که فرزندشان دختر باشد یا پسر. دوباره عاشق شدن شان، رد خور ندارد. عاشق که می شوند، شاعر می شوند. فرقی ندارد که شاعر باشند یا کاسب باشند یا کارگر باشند یا نظامی. منصور ستاری هم وقتی جوان بود، وقتی 22 ساله بود، وقتی نظامی شده بود، برای بار دوم، عاشق شد. پدر شد. آنگاه شاعرتر شد.
تقدیر امام خمینی (ره) از فرماندهان نیروی هوایی و هوانیروز
امام خمینی ( ره ) در مرداد ماه سال 67 در نامه ای از تلاش ها و رشادت های ستاری و انصاری از فرماندهان نیروی هوایی و هوانیروز دوره دفاع مقدس تقدیر کردند.