نخستین حکم شهید ستاری بعد از انقلاب اسلامی چه بود
شهید منصور ستاری در دوران وقوع انقلاب اسلامی ایران در سال 1357، از جمله جوانان انقلابی و همراه حرکت مردم بود و در لباس ارتش، برای پیشبرد انقلاب تلاش های فراوانی کرد.
شهید منصور ستاری در دوران وقوع انقلاب اسلامی ایران در سال 1357، از جمله جوانان انقلابی و همراه حرکت مردم بود و در لباس ارتش، برای پیشبرد انقلاب تلاش های فراوانی کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهید ستاری، در نخستین روزهای انقلاب حاج سیدمحمد جواد پیشوایی از روحانیان انقلاب و از شاگردان امام خمینی(ره)، یکی از کسانی بود که مورد اعتماد رهبر کبیر انقلاب قرار گرفت و در 27 بهمن ماه؛ پنج روز پس از وقوع انقلاب اسلامی، به عنوان نماینده ایشان در بندر انزلی منصوب شد.
درست 3 روز پس از این انتصاب که با هدف ساماندهی امور و پیگیری حرکت انقلاب در آن شهر انجام شده بود، وی نامه ای به آیت الله ربانی شیرازی از اعضای کمیته مرکزی شورای انقلاب اسلامی می نویسد و از او درخواست می کند «سروان منصور ستاری» را به دلیل اینکه در دوران انقلاب «یار و همدل و مددکار» انقلابیون بودند برای ادامه فعالیت ها و «انجام امور سیاسی و اجتماعی» به این شهر مامور کند.
در متن کامل این نامه آمده است:
تهران، کمیته مرکزی شورای انقلاب اسلامی- محل اقامت امام خمینی «57/11/30
جناب مستطاب حجت الاسلام آقای ربانی شیرازی دامت برکاته
با اهداء تحیات و سلام- به عرض می رساند جناب سروان ستاری دامت تاییداته از افسران شریف نیروی هوایی که از ابتداء حرکت، کمک و یار و مددکار بودند و به همراه 15 نفر از جوانان مجاهد تا بندرانزلی با ما بوده و در امور اصلاحی و کارهای کمیته بسیار موثر می باشند حضور حضرتعالی معرفی، لطف فرموده با تماس گرفتن فرماندهی، دوباره ایشان را برای انجام امور اجتماعی و سیاسی به این شهر اعزام و تشویق فرمایند.
مزید توفیقات آن جناب را آرزومندم
کمیته شورای انقلاب اسلامی شهرستان بندر انزلی
الحاج سیدمحمدجواد پیشوایی»
امیرسرلشکر منصور ستاری ۱۵ دی ماه ۱۳۷۳ در سانحه سقوط هواپیما در نزدیکی فرودگاه اصفهان به همراه تعدادی از افسران بلندپایه نیروی هوایی به شهادت رسید. یاد و نام او و دیگر شهیدان دفاع مقدس گرامی باد.
پایان پیام/
نظر دهید