ویژهنامه منصور به فصل پنجم رسید
«منصور» ویژهنامه بیستوهفتمین سالگرد شهادت امیر سرلشکر منصور ستاری فرمانده فقید نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منتشر شد.
امر «دانایی»
مسیر صعبالعبور ولی آباد ورامین تا مدرسه ابتدایی پسرانه، گواه و شاهد عزم و عشق منصور ستاری به آموختن است.
یادگار پرواز
امیر سرلشکر منصور ستاری، به بسیاری از مهارتها و فنون نظامی و هوایی تسلط و آشنایی داشت و علاقمند پرواز بود.
مروری به «منصور» از اولین نسخه تا ایستگاه چهارم
حدود 4 سال از انتشار نخستین ویژهنامه منصور میگذرد. این ویژهنامه در نخستین گام خود به مناسبت بیست و دومین سالگرد شهادت امیر سرلشکر منصور ستاری و یارانش منتشر شد.
گواه انگیزهمندی
نشیبها و ناشدنیها، مانعی برای او نبود و نصری بود بر مشکلها. این واقعیتی است که فرماندهان و همرزمان شهید منصور ستاری بر آن اذعان دارند.
رزمنده و فرمانده
ناممکن ممکن
در حالیکه فکر میکردیم جابهجاییها در آن شراسط ممکن نیست، شما تأکید داشتید که شدنی است و با راهنمایی و هدایت شما، این ار با وجود شرایط دشوار منطقه، ممکن شد.
درخشان در عملکرد
اول،آخر. برای بیان تصویری از جایگاه آدمها، پای قراردادها به میان میآید. نمره، رتبه، ثروت و ... اعداد و ارقام اما هیچگاه نتوانسته و نمیتوانند ملاک معیار خوبی برای شگفتیها باشند.
دادهنما|نیروی هوایی در عملیات رمضان
در عملیات رمضان، تجربههای ارزندهای به دست آمد که پدافند هوایی در عملیات بعدی مانند خیبر و والفجر 8 توشه راه خود قرار داد. این دادهنما مروری دارد به نقش نهاجا و شهید ستاری در این عملیات.
درس «ادیسون» و راه «ستاری»
در عکسی که برای نخستین بار منتشر می شود، منصور ستاری جوان را خانه ادیسون، مخترع مشهور جهان نشان می دهد. عمیقا به فکر فرو رفته است. شاید همان جا است که تصمیم می گیرد وقتی به خانه برمی گردد فقط به فکر ساختن و تبلور نبوغش در خدمت به کشورش باشد؛ اندیشه ای که عملی شد.
متن نامه تبریک شهید ستاری به حضرت امام (ره) و پاسخ معظم له به ایشان
امیر سرلشکر شهید منصور ستاری فرمانده نهاجا، ولادت حضرت فاطمه سلاماللهعلیها را در نامهای به حضرت امام (ره) تبریک گفتندمعظم له به ایشان پاسخ دادند.