یادگار «منصور» در دهلران
از روزهای سخت و جان فرسا، شببیداریها و حملات بی امان دشمن به منطقه دهلران، چشم بینایی به جا مانده که ثمره تلاشهای منصور و همسنگرانش برای بینا شدن رادارها است.
سازنده یا نابغه؟
«شمس» تنها یکی از طلیعههای درخشش نبوغ «منصور» و همراهانش بود. خودرویی که نشان داد برای تحول، توانستن لازم است.
برگی از خاطرات شهید ستاری
خودکفایی را چگونه میتوان در دست داشت؟
شهید منصور ستاری اندیشه شدنی بودن خودکفایی برای ساختن آینده را باور داشت و این باور عمیق را در خاطراتش چه از زبان آنها که او را شناختند و چه در نگاه خودش میتوان دریافت.
بیابانی که پایگاه هوایی شد
سال 1368، کارهای راهاندازی پایگاه هوایی بیرجند شروع شد. تیمسار، تأکید داشت این پایگاه، با تلاش و اراده بچه های جهاد راه اندازی شود. کار از یک بیابان شروع شد...
منصور در محدودیتها
شهید منصور ستاری از ابتدا دریافته بود کسی جز کشور و مردمانش، همراه و یاور سختیها نیستند، بر همین اساس بود که توانست در دوران پر تلاطم و سختیهای محدودیت و جنگ، راه نیروی هوایی و دفاع از پهنه هوایی کشور را با خلاقیت و نوآوریهای منحصر بهفردش مدیریت کند.
روزهای که شکسته نشد
به اعتقاد بسیاری از همرزمان شهید ستاری، پایبندی این شهید بزرگوار به نکات ریز معنوی نکتهای است که ایشان را در نزد دیگران قابل احترام تر میکرد.
وقتی ثانیهها جاندار میشود
یکی از همرزمان شهید ستاری، از خلاقیت و جسارتی میگوید که موجب شد استفاده از ثانیهها به برتری منجر شود، یکی از چالشهای مهم در مواجهه رادارها با تجهیزات موشکی ضدراداری که رادارهای ما را مورد اصابت قرار میدادند حل شود و رادارهای ما در امان بماند.
فرمانده نهاجا:
پاسخگویی به هر سطح و هر نوع از تهدید، مستلزم حرکت بر لبه دانش و فناوری است
فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: پاسخگویی به هر سطح و هر نوع از تهدید مستلزم حرکت بر لبه دانش است که بیتردید کانون این دانش، دانشگاهها است.
چه شد که اشک ریختند
شهید ستاری در روزهایی که سامانه خنککننده یکی از سایتهای موشکی از کار افتاده بود، با خلاقیت و ابتکاری که به خرج داد زمینه را برای ادامه فعالیت این سایت فراهم کرد.
پاداش شکست
ساخت تجهیزات و قطعات مورد نیاز و حیاتی یکی از تأکیدات شهید ستاری فرمانده نیروی هوایی در دوران فعالیت ایشان بود و در این راه، به تلاشها هرچند به ثمر نمینشتند ارزش میگذاشت.