یاد فرمانده نهاجا و ۱۱ تن از همرزمانش گرامیداشته شد؛ ستاری: تبدیل ایده نوآورانه به عمل مهمترین بارزه شهید ستاری بود
مراسم گرامیداشت بیست و ششمین سالگرد آسمانی شدن شهید منصور ستاری و همپروازانش برگزار شد.
قطعه ۲۹ گلزار شهدای بهشت زهرا میزبان جمعی از خانوادههای شهدا، فرماندهان و رزمندگان نیروی هوایی بود. در این مراسم که با نخستین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی مصادف بود، یاد و خاطره شهید سر لشگر منصور ستاری فرمانده فقید نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و ۱۱ تن از یاران شهیدش گرامی داشته شد. فرمانده نیروی هوایی ارتش و معاون علمی و فناوری رییسجمهوری در این مراسم حضور داشتند.
کشور مرهون خدمات او در دفاع مقدس و پس از آن است
امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در این مراسم، گفت: شهید سرلشگر ستاری با نوآوری و برنامه ریزی های خلاقانه ای که در دوران دفاع مقدس داشتند زمینه ساز پیروزی های رزمندگان در دوران دفاع مقدس به ویژه در عملیات والفجر۸ شدند.
وی افزود: پس از دوران دفاع مقدس در بخش های مدیریتی خالق ایده ها و تفکرات بسیار راهبردی و مهم بودند و زیرساخت هایی که ایشان پایه گذاری کردند که امروز در پروژه های بسیار بزرگ و قابل توجه در حال اجرا است. این موفقیتهایی که در ساخت تجهیزات پیشرفته و جنگنده ها حاصل اندیشههایی که است که شهید ستاری پیاده سازی کردند.
به گفته نصیرزاده، در حادثه پانزدهم دی ماه ۱۳۷۳ تک ستاره های درخشانی چون شهیدان ستاری، اردستانی و یاسینی را که از جمله کسانی بودند که در دفاع مقدس اثری پررنگ و سرنوشتساز داشتند را از دست دادم.
شهید ستاری نماد توانستن بود
سورنا ستاری فرزند فرمانده شهید نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه مهمترین ویژگی شهید ستاری، تحقق بخشیدن به ایدههای نوآورانه بود، ادامه داد: این یک ویژگی منحصر به فرد شهید ستاری است و بسیاری از ما ممکن است هزاران ایده در سر داشته باشیم، اما نتوانیم آنها را به مرحله اجرا در بیاوریم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، عملیات والفجر۸ را نمونه ای از این ویژگی شهید ستاری دانست و گفت: ایشان توانست طرحهای مبتکرانهاش را در این عملیات به کار ببندد و در دفاع از کشور به نحو احسن اثرگذار باشد. چنین اتفاقی محقق نمیشود مگر آنکه فرد از اعتماد به نفس بالا و جسارت برای پیادهسازی ایدههایش علیرغم همه محدودیتها برخوردار باشد.
ستاری، دانش بالا و توانمندی پیاده کردن دانش در صحنه عمل را ویژگی مهم فرمانده فقید نهاجا برشمرد و گفت: این توانمندی در پیاده سازی نوآوری را چه در عرصه جنگ و پس از آن در دوران سازندگی با ساخت قطعات هواپیما، زیرساختهای فناورانه و طرح های توسعه ای میتوان دید.
ستاری، از نیروی هوایی که یاد خاطره شهدای نیروی هوایی را زنده نگاه داشتند تشکر و گفت: جای قدردانی است که یاد ایشان و همرزمان عزیزشان از شهید یاسینی و اردستانی و دیگر شهدای والامقام را گرامی می دارند.
شهید سرلشگر منصور ستاری، در ۱۵ دی ماه سال ۱۳۷۳، به همراه شهیدان یاسینی، اردستانی، شجاعی، رزاقی، جم منش، ریاحی شریفی، جمشیدی، سنایی، محتشمی، محسنی و پورزادی پانزدهم دی ماه ۱۳۷۳ در سانحه هوایی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/24
نظر دهید