ماجرای جالب فرماندهی «منصور» و «عباس»

  • 1399/01/31 - 14:14
  • تعداد بازدید: 2047
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ماجرای جالب فرماندهی «منصور» و «عباس»

مسئول دفتر هماهنگی ارتباطات قرارگاه رعد نهاجا از ارتباطش با امیر سرلشکر منصور ستاری و چگونگی به فرماندهی رسیدن ایشان بیان می‌کند.

 


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهید ستاری، سروان  حسین صادق‌زاده که در دوران دفاع مقدس، مسئولیت دفتر هماهنگی ارتباطات قرارگاه رعد نهاجا در امیدیه را عهده‌دار بود، درباره فرمانده شدن امیر سرلشکر شهید منصور ستاری این گونه بیان می‌کند:


سال 1365 مسئوليت دفتر هماهنگي ارتباطات قرارگاه رعدنهاجا اميديه » را به عهده داشتم و سرهنگ غلامي نيز جانشين شهيد ستاري در قرارگاه بود . يک روز جناب غلامي با من تماس گرفت و گفت: عباس بابايي کجاست؟



گفتم: 
اگر کاري داريد ، بگويم با شما تماس بگيرد . شهید ستاری گفت: نه، فقط از طرف من به او تبريک بگوييد.



من مطلع بودم که قرار است فرماندة نيروي هوايي عوض شود ، از طرز صحبت ايشان نيز متوجه شدم که بابايي فرمانده شده . در آن موقع شهيد بابايي به قزوين رفته بود . به ايشان زنگ زدم تا هم تبريکي گفته باشم و هم از صحت و سقم قضيه آگاه شوم . وقتي شهيد بابايي گوشي را برداشت ، من به خاطر رعايت مسائل حفاظتي به صورت مختصر و رمزي گفتم : شنيده‌ام شما آره ؟



او منظور مرا فهميد ولي نمي‌دانست چه کسي موضوع را به من گفته، در جوابم گفتند: 
نه ببم جان ، همان که به تو گفته، خودش آره !



ايشان فکر کرده بود ، شهيد ستاري گفته است.
پنج دقيقه بعد سرهنگ ستاري زنگ زد و گفت: عباس کجاست ؟
پاسخ دادم: اگر شما دفتر هستيد بگويم زنگ بزند.
گفت: 
نه ، مي‌خواستم به ايشان تبريک بگويم .
گفتم: شنيده‌ام شما آره ، در واقع بايد به شما تبريک گفت.
ايشان گفت: خير ، رياست جمهوري ، حکم بابايي را امضا کرده ، فقط مانده حضرت امام امضا کنند . با توجه به اينکه مي‌دانستم بابايي نمي‌خواهد فرمانده بشود ، بلافاصله زنگ زدم به قزوين و به ايشان گفتم: کار دارد از کار مي‌گذرد . فرماندهي را به نامت نوشته‌اند ! کارهايش تمام
 شده ، فقط مانده امام امضا کنند .
ده دقيقه بعد ، دوباره براي کاري به قزوين زنگ زدم . اما بابايي نبود ، گفتند به تهران رفته . فهميدم ايشان براي فراهم ساختن زمينه فرماندهي سرهنگ ستاري رفته است . بابايي هميشه در صحبتهايش مي‌گفت : در اين شرايط حساس ، تنها سرهنگ ستاري از عهده اين وظيفه خطير بر مي‌آيد .


به اين ترتيب ، تيمسار ستاري با درجة سرهنگي به فرماندهي نيروي هوايي منصوب گرديد و خبر آن از طريق رسانه‌هاي جمعي پخش شد . بلافاصله يکي از فرماندهان پايگاههاي نيروي هوايي به من زنگ زد و از عباس بابايي گله داشت و مي‌گفت : چرا عباس خودش فرمانده نشد ؟ ستاري که خلبان نيست !
گفتم :
نمي‌دانم ، ولي موضوع را به سرهنگ بابايي عرض مي‌کنم .
وقتي آن فرمانده ، خودش با شهيد بابايي تماس گرفت ، بابايي به وي گفت : شما اطلاعات زيادي در بارة ستاري نداريد و نمي‌دانيد که در اين موقعيت هيچ کس بهتر از او قادر نيست نيروي هوايي را اداره کند. در ضمن ، او باهوش سرشاري که دارد مي‌تواند به راحتي فن خلباني را فرا گيرد ."


 


امیرسرلشکر منصور ستاری ۱۵ دی ماه ۱۳۷۳ در سانحه سقوط هواپیما در نزدیکی فرودگاه اصفهان به همراه تعدادی از افسران بلندپایه نیروی هوایی به شهادت رسید.


 


گزارش از «پایگاه اطلاع‌رسانی شهید ستاری»


 


پایان پیام/

  • گروه خبری : عمومی,برگزیده ها,اسلایدر,زندگی نامه,همسنگران شهید
  • کد خبر : 502
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید