طرح فرهنگی
شهید ستاری، همان اندازه که به طرحهای دفاعی و رزمی نیرو توجه داشت، در اندیشه طرحها و لازمههای فرهنگی نیروی هوایی بود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهید ستاری، سرهنگ رشید قشقایی، فرمانده پیشکسوت جهاد خودکفایی و از همراهان شهید ستاری است. روزهای متعددی را همراه این شهید والامقام در ایام دفاع مقدس، قبل و بعد از این ایام گذرانده و خاطرههای خواندنی از این روزها دارد که متن زیر یکی از این خاطرهها است:
«من به همراه تیمسار ستاری از منازل مسکونی قصر فیروزه شماره 2 بازدید میکردیم که خانم یکی از پرسنل جلو آمد و گفت: تیمسار! در این شهرک پرجمعیت حتی یک پارک وجود ندارد . فرزندان ما مجبورند به پارکهای بیرون از شهرک بروند . در نتیجه عدم کنترل ما بر روی آنها ، موجب آلوده شدن تعداد زیادی از جوانان شهرک شده است .
تیمسار اندکی مکث کردند و گفتند: چشم! در اسرع وقت پارکی را در این جا احداث میکنیم.
سپس رو به من کردند و گفتند: آقای قشقایی ! این خانم در اصل درخواستی از ما نداشتند، ایشان یک موضوع فرهنگی را که تا به حال به عقل ناقص ما نرسیده بود، به ما گوشزد کردند. من به شما دو ماه فرصت میدهم تا طرحی را که این خانم پیشنهاد کردهاند، اجرا کنی!
از فردای آن روز، کار را شروع کردیم و تیمسار هر روز دو نوبت، صبح و عصر میآمدند و از پیشرفت کار بازدید میکردند تا اینکه سفری برای ایشان پیش آمد و به کره شمالی رفتند. سفرشان هفت روز طول کشید و ما در این مدت، بقیه کارها را به اتمام رساندیم. زمین چمن، درختکاری و آسفالت محوطه، ساخت وسایل بازی برای کودکان و بالاخره همه نیازهای یک پارک تهیه و آماده شده بود.
تیمسار، از سفر کره که بر میگردند به محض پیاده شدن از هواپیما تصمیم میگیرند به قصر فیروزه بیایند و از پیشرفت کار مطلع شوند.
موضوع را تلفنی به من اطلاع دادند. ما هم که همه کارها را انجام داده بودیم فرصت را مغتنم شمردیم تا وقتی تیمسار میآیند، همان موقع پارک را افتتاح کنند.
آفتاب تازه غروب کرده بود که ایشان تشریف آوردند. جمع زیادی از خانوادههای پرسنل برای تفریح به پارک آمده بودند و ما همان جا در حضور آنها پارک را توسط تیمسار افتتاح کردیم.
بعد از مراسم به ایشان گفتم: شما از سفر طولانی بازگشتهاید و خسته هستید، تشریف ببرید استراحت کنید!
تیمسار گفتند: به این مردم که نگاه میکنم و بازی بچههایشان را میبینم ، همه خستگی راه از تنم بیرون میرود.
به این ترتیب تیمسار چند ساعتی را در پارک ماندند و سپس راهی منزل شدند.»
امیرسرلشگر شهید منصور ستاری در 15 دی ۱۳۷۳ در سانحه سقوط هواپیما در نزدیکی فرودگاه اصفهان به همراه تعدادی از افسران بلندپایه نیروی هوایی و همرزمان اش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
پایان پیام/
نظر دهید