ببینم چه‌کار می‌توانم بکنم

  • 1399/02/07 - 13:35
  • تعداد بازدید: 2472
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ببینم چه‌کار می‌توانم بکنم

شهید ستاری توانمندی علمی و فنی خود را با کوشش و پشتکار ترکیب کرده بود و از هیچ تلاشی برای صرف این توانمندی در راه ارتقای توانمندی دفاعی کشور فروگذار نمی‌کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهید ستاری، از هیچ تلاشی برای هزینه کردن تجربه و دانش سرشارش در حل مشکلات نیروی هوایی و کمک به ارتقای توانمندی دفاعی کشور فرورگذار نمی‌کرد. تیمسار سید محمود یمینی در خصوص این ویژگی مهم سرلشکر شهید منصور ستاری فرمانده نیروی هوایی ارتش، خاطره‌ای بیان می‌کند که خواندنی است:


«با ورود ناوهای جنگی آمریکا به خلیج فارس، نیروی هوایی ارتش، پایگاه‌های جنوب کشور را به سیستم موشکی و پدافندی مجهز کرد.


بنده به همراه تیمسار ستاری برای بازدید از این پایگاه ها عازم جنوب کشور شدیم. در جریان بازدید تیمسار متوجه شدند که یکی از سایت‌ها هنوز آماده به کار نشده است.


علت را پرسیدند، متخصص مربوطه گفت: عیب نامشخصی در سیستم به‌وجود آمده که تا به حال نتوانسته‌ایم آن را ردیابی کنیم و نیاز به وقت بیش‌تری داریم. تیمسار گفتند:کتاب‌های فنی موشک را برایم بیاورید! یکی از پرسنل، یک جلد کتاب قطور را که به زبان خارجی بود، برای تیمسار آورد و گفت: ما از طریق راهنمایی‌های این کتاب هم عیب‌یابی کردیم، ولی به نتیجه‌ای نرسیدیم.


تیمسار کتاب را گرفتند و گفتند: ببینم چه کار می توانم بکنم!


ساعت از ۲ نیمه شب گذشته بود که بازدید از قسمت‌های مختلف په پایان رسید. من از ایشان خداحافظی کرده و برای استراحت به اتاق خودم رفتم. ساعت پنج صبح بود که متوجه شدم در می‌زنند. از خواب برخاستم و در را باز کردم. تیمسار پشت در بود، خیلی خوشحال و سرحال گفتند: آماده شو برویم!


آماده که شدم، دیدم سرهنگ شریفی (آجودان ایشان) هم حاضر است. به طوری که تیمسار متوجه نشوند، از شریفی پرسیدم: دیشب تیمسار کی خوابیدند؟ شریفی گفت: ساعت سه بود که رفت توی اتاق، اما نفهمیدم کی خوابید. به اتفاق تیمسار ستاری به طرف سایت رفتیم. ایشان به متخصصی مربوطه گفتند: به نظر من عیب از قسمت اکسیژن‌گیری موشک است. آن متخصص پس از اینکه مقداری بر روی همان قسمت که تیمسار اشاره کرده بودند کار کرد، متوجه شد که عیب از همان نقطه است. لذا براساس گفته های ایشان شروع به رفع آن کردند و سایت را آماده ساختند.»



امیرسرلشگر منصور ستاری در 15 دی ۱۳۷۳ در سانحه سقوط هواپیما در نزدیکی فرودگاه اصفهان به همراه تعدادی از افسران بلندپایه نیروی هوایی و همرزمان‌اش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.


پایان پیام/


 

  • گروه خبری : عمومی,زندگی نامه,مصاحبه ها و سخنرانی ها,مقالات و دست نوشته ها,همسنگران شهید
  • کد خبر : 404
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید