پشت جلد؛
موسم بازسازی و نوسازی
شهید منصور ستاری که در دوران دشوار و طاقتکاه دفاع مقدس اهتمام ویژهای به دفاع از میهن و فرمانده نیروی هوایی داشت، با پایان جنگ، راه نوسازی و بازسازی نیرو را با همان نوآوریهای زمان جنگ ادامه داد.
طولانی بود و دشوار؛ جنگ، نابرابر، سرشار از رنج وخطر، از آهن هم رمق برده بود و جنگافزارها، خستهبودندحتی بیشتر از سربازها و سردارها. «جنگ» نای نیرو را کاسته بود اما «منصور» و یارانش منصورانه از پا نمینشستند.
هواپیماهای جنگنده و تجهیزات زمینی پدافندی، باید سرپناهی میداشتند تا آتش حملهها در امان بمانند. خروج مستشارهای غربی، حرکت ساخت آشیانهها را متوقف نکرد. ضرورت دوران جنگ ایجاب میکرد، نای ناممکنها گرفته شود.
ساخت آشیانههایی که به دست مستشارها چندین شبانه روز به طول میانجامید، جابهجایی سایتهای غولآسای پدافندی که ماهها طول میکشید، با تدبیر فرمانده و همراهانش، با سرعتی باورنکردنی انجام میشد.
جنگ اما حالا به اتمام رسیده بود و میدان دیگری آغاز. میگفت نیروی فرسوده از فشارهای جنگ باید جانی تازه بگیرد و نوسازی شود. امکانات اگرچه اندک بود اما نوآوری و خلاقیت شهید منصور ستاری روح تازهای را در بخشهای مختلف نیرو میدمید.
برای تحول بخشیدن و زنگار گرفتن، آرام و قرار نداشت و به هرجا میرسید، رنگ تازگی میزد. حتی اگر لازم بود خودش قلممو و رنگ دست میگرفت و رنگ بر نردههای پایگاههوایی میزد یا به ساختمانهای نیمهکاره سازمانی جانی تازه میبخشید.
نظر دهید