مروری به «منصور» از اولین نسخه تا ایستگاه چهارم
حدود 4 سال از انتشار نخستین ویژهنامه منصور میگذرد. این ویژهنامه در نخستین گام خود به مناسبت بیست و دومین سالگرد شهادت امیر سرلشکر منصور ستاری و یارانش منتشر شد.
دیماه به نیمه که میرسد، داغ میشود، از داغ آسمانیشدن فرمانده نیروی هوایی ارتش و یارانش. درست ۲۵ سال پیش و با عروج شهید منصور ستاری و همسنگرانش در سانحه سقوط هواپیما در پانزدهم دیماه ۷۳، حرفها و ناگفتههای زیادی در دل و نانوشتههای پرشمار، از دلاور مردیها و خلاقیتهای او بر صفحه تاریخ نانگاشته باقی ماند.
حدود 4 سال از انتشار نخستین ویژهنامه منصور میگذرد. این ویژهنامه در نخستین گام خود به مناسبت بیست و دومین سالگرد شهادت امیر سرلشکر منصور ستاری و یارانش منتشر شد. با استقبال خوبی که مخاطبان از نخستین شماره این ویژهنامه داشتند، پایگاه اطلاعرسانی شهید ستاری، این ویژهنامه را سال بعد و همزمان با بیست و سومین سالگرد شهادت امیر سرلشکر ستاری در ۱۶ صفحه منتشر کرد. در این ویژه نامه، سخنرانی منتشر نشدهای از شهید ستاری در آخرین روزهای قبل از شهادتش، آمده است که همچنان شنیدنی و خواندنی است.
همچنین گفتوگوهای مفصلی با همرزمان و یاران نزدیکش درباره ویژههای فنی و اخلاقی آن شهید و یاران شهیدش آمده که در آنها، نکات تازه و قابل توجهی بیان شده است. عکسهای درج شده در دومین شماره ویژه نامه «منصور» نیز برای نخستین بار منتشر شده بودند.
اما سومین ویژهنامه منصور ستاری، 15 دیماه 1397 و همزمان با فرارسیدن بیست و چهارمین سالگرد شهادت منصور ستاری به صورت دیجیتالی در دسترس علاقمندان قرار گرفت. تصویر روی جلد این شماره از ویژهنامه، پرترهای از شهید منصور ستاری بود که با شیوه رنگ و روغن نقاشی شده است. در این شماره از ویژهنامه، مطالب متنوعی چون گفتوگوها، یادادداشت ها و گزارشهایی از شهید ستاری و دفاع مقدس، پیشکش مخاطبان شده است.
در چهارمین ویژهنامه «منصور» مطالب متنوعی با هدف شناختهشدن بهتر این شهید گنجانده شده است. از مهمترین این مطالب میتوان به گفتار و گفتوگوهایی از فرماندهان دوران دفاع مقدس، همسنگران خانواده شهید و کسانی که گوهر حضور او را از نزدیک لمس کردهاند، اشاره کرد.
چهارمین شماره این ویژهنامه میزبان گفتاری از سردار سرلشکر پاسدار حسین باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح است. همچنین در آن، برای نخستینبار جزئیاتی از فیلم سینمایی اوج ۱۱۰ به زبان مهدی مطهر مجری طرح این پروژه سینمایی بازگو شده است.
گفتار امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران در باب خلاقیتها و مجاهدتهای منصور ستاری از دیگر مطالب اینمجله الکترونیکی است. این شماره همچنین دربردارنده گزارشهای تحلیلی، گفتوگوهای تفصیلی و یادداشتها، در کنار اسناد و تصاویر منتشر نشدهای است که میتواند ابعاد تازهای از تلاشها و شخصیت فرمانده شهید نیروی هوایی و یارانش را تبیین کند.
علاوه بر مطالعه نسخه دیجیتال از طریق رایانه و دستگاههای همراه، مخاطبان میتوانند با اسکن رمزینههای کیو آر که در بخشهای مختلف این ویژه نامه درج شده است، از فیلمها، صداها، عکسها و متنهای مختلف بهرهمند شوند.
ویژه نامه «منصور» کوشیده است ابعاد و زوایای ناگفتهای از زندگی شهید منصور ستاری را برای مخاطبان ترسیم کند.
امیر سرلشکر منصور ستاری فرمانده نیروی هوایی ارتش بود که پانزدهم دی ۱۳۷۳ در سانحه سقوط هواپیما نزدیک فرودگاه اصفهان همراه تعدادی از افسران بلندپایه نیروی هوایی و همرزمانش به درجه رفیع شهادت رسید.
تمامی نسخههای ویژهنامه منصور تا شماره چهارم را از این جا دانلود کنید:
گزارش از پایگاه اطلاعرسانی شهید ستاری
پایان پیام/
نظر دهید