از کار واجب‌تر

  • 1399/02/08 - 11:16
  • تعداد بازدید: 1541
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

از کار واجب‌تر

خانواده کهن ترین و ریشه ای ترین نهاد بشری است و شهید ستاری نیز با علم به این موضوع، تاکید زیادی بر توجه کارکنان پدافند هوایی به خانه و خانواده داشت.

 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهید ستاری، سرلشگر شهید منصور ستاری فرمانده نیروی هوایی ارتش همیشه بر لزوم توجه به خانواده و تامین نیازهای مادی و معنوی آنها تاکید داشت و رسیدگی به آنها را در اولویت وظایف کارکنان قرار می داد.


سرهنگ علی ظهوری از همکاران شهید و یکی از دست اندرکاران چاپ کتاب «مقدمه ای بر اصول پرواز» خاطره ای از شهید نقل می کند که ضرورت توجه به خانواده از نگاه ایشان را به خوبی نشان می دهد:


اواسط آذرماه 1373 من یکی از دست اندرکاران چاپ کتاب «مقدمه ای بر اصول پرواز» بودم. ناگزیر، بیشتر وقت خود را در چاپخانه لجستیکی می گذراندم. در همان ایام، تیمسار ستاری نیز در حال تهیه نقشه هوایی ایران بودند و مرتب به چاپخانه سر می زدند.


اغلب روزها با تیمسار در چاپخانه روبرو می شدم. ایشان ، میزان پیشرفت کار کتاب را از من می پرسیدند. گاهی فیلم و زینک صفحات کتاب را ملاحظه می کردند و اگر اشکالی می دیدند به من و یا سرپرست چاپخانه تذکر می دادند.


در یکی از همین روزها که به قسمت فیلم و زینک مراجعه کردم، مسوول آنجا گفت: چند دقیقه پیش، تیمسار این جا بودند. فیلم چند صفحه از کتاب شما را که دیدند، گفتند: به ظهوری بگویید؛ زن و بچه‌اش از من واجب‌ترند.


من در مقدمه، کتاب را به تیمسار ستاری هدیه کرده بودم که بنده را در کلیه مراحل ترجمه، تالیف، گردآوری اطلاعات و مطالب و بالاخره چاپ از حمایت های بی دریغ خود برخوردار ساخته بودند. تیمسار این صفحه را حذف کرده بودند.


من، طبق دستور ایشان متنی تهیه کردم و به ابتدای کتاب افزودم و آن را به همسر و فرزندانم که در مدت تهیه کتاب، خستگی ها و عصبانیت های مرا تحمل کرده بودند، هدیه کردم.


از این موضوع چند روز نگذشته بود که روزگار غدار بنا به عادت ازلی و معهود خود دست تطاول از آستین بیرون آورد و پیکر پاک و مطهر تیمسار ستاری را همراه با یارانش به لهیب آتش جانسوز سپرد.


دیگر نمی توانستم در این کتاب، یادی از آن فرمانده رشید و وارسته که زحمات بسیار در تهیه آن کشیده بودند، نیاورم. لذا روز دوشنبه( یک روز بعد از شهادتشان) مجددا همان متن اولیه را به کتاب افزودم و آن را به روح مطهر و پرفتوحش تقدیم کردم. 


امیرسرلشگر منصور ستاری فرمانده نیروی هوایی ارتش در 15 دی ۱۳۷۳ در سانحه سقوط هواپیما در نزدیکی فرودگاه اصفهان به همراه تعدادی از افسران بلندپایه نیروی هوایی و همرزمان اش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.




پایان پیام/

  • گروه خبری : عمومی,زندگی نامه
  • کد خبر : 373
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید