روزه مسافر

  • 1399/02/07 - 13:38
  • تعداد بازدید: 1621
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

روزه مسافر

به اعتقاد بسیاری از همرزمان شهید ستاری، پایبندی این شهید بزرگوار به نکات ریز معنوی نکته‌ای است که ایشان را در نزد دیگران قابل احترام‌ می‌کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهید ستاری، دقت بالای شهید سرلشکر منصور ستاری فرمانده نیروی هوایی ارتش به مسائل معنوی جزو نکته‌های مهم زندگی این شهید بزرگوار است.


تیمسار سید حسین کاتبی، از پیشکسوتان نیروی هوائی ارتش و همراهان شهید ستاری، در این باره دو خاطره خواندنی بیان می‌کند:


 


بازگشت برای روزه


«رمضان سال ۱۳۶۸ تیمسار ستاری را برای آزمایش یک نوع موشک، به یکی از پایگاه‌ها دعوت کرده بودیم. ایشان با یک فروند هلیکوپتر آمدند و کار بازدید و پرتاب موشک تا ساعت ۱۱ صبح طول کشید. عده‌ای نیز از وزارت دفاع آمده بودند و باید چند روزی را آنجا می‌ماندند. آن‌ها به علت مسافر بودن، نمی‌توانستند روزه بگیرند، لذا برایشان تدارک ناهار دیده بودیم.


کار که به پایان رسید، ما به خیال این‌که تیمسار هم روزهاش را افطار می کند، ایشان را برای صرف ناهار دعوت کردیم، ولی قبول نکردند و گفتند: تا تهران یک ساعت بیش‌تر راه نیست، برمی‌گردم.


سپس از خلبان خواستند سریع آماده پرواز شود تا این‌که قبل از ظهر به تهران برسند و روزه‌شان باطل نشود.


 


یک روز در کویر


«آفتاب گرم و سوزان کویر صورت‌هایمان را سوزانده و مغز سرمان را به جوش آورده بود. هر لحظه منتظر بودیم عیب سیستم موشک برطرف شود. از صبح که به این بیابان تفتیده آمده بودیم، بدون هیچ سرپناهی مستقیم زیر آفتاب بودیم. انتظار و گرمای بیش از حد، همه را کلافه کرده بود.  ساعت سه بعد از ظهر خبر دادند که موشکل آماده است.


تیمسار دستور دادند هواپیمای جت بدون سرنشین کنترل از راه دور پرواز کند. چند لحظه بعد موشک به طرف هدف رها شد و پس از طی مسافتی، هدف را گرفت و آن را سرنگون کرد. هلیکوپتر برای آوردن لاشه هواپیمای هدف از زمین برخاست و خاک نرم کویر را بر سر و صورت من و تیمسار که در کنار هلیکوپتر ایستاده بودیم نشاند. هر کس ما را می دید نمی شناخت. پس از اینکه خودمان را تکاندیم، رو به ایشان کردم و گفتم:


- تیمسار یک خواهش دارم. گفتند بگو.


گفتم شما که این همه ما را توی این بیابان‌ها می دوانی و هیچ نفع مادی هم که در بین نیست حداقل بیا و یک شهادت بده.


گفتند: چه شهادتی؟ گفتم شهادت بده، حالا که این جاخاک بر سر ما ریخته شد، دیگر خاک بر سر ما ریخته نشود.


تیمسار متوجه منظور من شدند و گفتند: من هم برای همین این خاک‌ها را تحمل می کنم، زیرا می‌خواهم نزد خدا خاک بر سر نباشم.»


 


امیرسرلشگر منصور ستاری در 15 دی ۱۳۷۳ در سانحه سقوط هواپیما در نزدیکی فرودگاه اصفهان به همراه تعدادی از افسران بلندپایه نیروی هوایی و همرزمان اش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.


پایان پیام/

  • گروه خبری : عمومی,زندگی نامه
  • کد خبر : 403
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید