بازرس ویژه

  • 1399/02/08 - 15:17
  • تعداد بازدید: 2629
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازرس ویژه

درایت و هوش شهید منصور ستاری زبانزد بود و همراهانی که فرصتی برای درک حضور این شهید والامقام داشتند، از این ویژگی فرمانده فقید نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفتنی‌های زیادی دارند.

 به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهید ستاری، «ستوان اکبر تهرانی» از همسنگران شهید منصور ستاری، رباره یکی از دیدارهایش با فرمانده فقید نیروی هوایی ارتش، خاطره‌ای خواندنی دارد:


 

«زمستان سال 1366 جنگ به بحرانی‌ترین وضع خود رسیده بود . عراق پالایشگاههای جنوب و غرب کشور را به طور مداوم بمباران می‌کرد .

روزی بنده به دفتر تیمسار ستاری ، فرماندهی نیروی هوایی احضار شدم . ایشان با شناختی که از من داشتند ، ضمن شرحی کوتاه ، در مورد کاری که می‌بایست انجام بدهم ، از بنده خواستند ، به عنوان بازرس ویژه به تمام مواضع پدافندی مستقر در پالایشگاههای کشور سرکشی کنم و هر گونه نارسایی و نقصی را به ایشان گزارش دهم .

به دستور تیمسار ، کارت مخصوص برایم صادر شد و از فردای آن روز کارم را شروع کردم . من در آن زمان استوار بودم ، و فرماندهان مواضع پدافندی دارای درجات افسری ارشد بودند . لذا در مواردی به علت رعایت سلسله مراتب نظامی نمی‌توانستم از آنان توضیح بخواهم . این موضوع در انجام وظیفه‌ای که تیمسار به عهده گذاشته بود ، مشکل ایجاد می‌کرد .

از بازرسی‌های انجام شده گزارشی تهیه کردم و به حضور تیمسار ستاری فرستادم . مشکل درجه‌ام را نیز با ایشان در میان گذاشتم . تیمسار دستور دادند کارت دیگری برای من صادر شود و به جای ذکر درجه ، کلمه «برادر» را بنویسند .

این تدبیر تیمسار ، کارم را در بازرسی‌ها راحت‌تر کرد . پس از آن به راحتی می‌توانستم از هر فرمانده و با هر درجه‌ای که بود ، در مورد کارآیی یکان مربوطه‌اش توضیح بخواهم . این موضوع باعث شده بود که تعدادی از فرماندهان نسبت به عملکرد من حساسیت پیدا کنند . یکی از آن فرماندهان که با من درگیری پیدا کرده بود ، در جلسة مسئولین پدافند به صورت گلایه به تیمسار می‌گوید : قربان ! این تهرانی کیه ؟ مرتب از ما راجع به هر اقدامی توضیح می‌خواهد و حتی سر افراد ما داد و فریاد هم می‌کشد !

تیمسار در جواب کمی مکث می‌کنند و می‌گویند :

تهرانی‌؟! آها … همان تهرانی که بازرس است . مهم نیست. او بعضی وقتها سر خود من هم داد می‌زند .

با این جمله ، آن فرمانده سکوت می‌کند و دیگر حرفی نمی‌زند.»


امیرسرلشگر منصور ستاری در 15 دی ۱۳۷۳ در سانحه سقوط هواپیما در نزدیکی فرودگاه اصفهان به همراه تعدادی از افسران بلندپایه نیروی هوایی و همرزمان اش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

 

پایان پیام/ 

  • گروه خبری : عمومی,زندگی نامه,مصاحبه ها و سخنرانی ها,مقالات و دست نوشته ها,همسنگران شهید
  • کد خبر : 330
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید