نگویید نمی‌شود

  • 1399/02/07 - 13:40
  • تعداد بازدید: 1540
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نگویید نمی‌شود

از ناشدنی‌ترین‌ها راهی می‌یافت و با ابتکار و پشتکاری که داشت، برای انجام دادن سخت‌ترین کارها آستین بالا می‌زد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهید ستاری، فرمانده آسمانی نیروی هوایی ارتش، هیچ کاری را غیرممکن نمی‌دید و با تلاش و پشتکاری که در وجودش داشت، برای انجام دشوارترین کارها آستین بالا می‌زد، به طوری که الگوی مثال زدنی برای نیرو بود.


 سرهنگ بهروز سرمد از پیشکسوتان نیروی هوایی و همراهان شهید منصور ستاری فرمانده نیروی هوایی ارتش درباره این ویژگی شهید می‌گوید:


«موزه نیروی هوایی ابتدا در دوشان تپه بود. می‌خواستیم آن را به محل جدیدش در قلعه مرغی (دانشکده پرواز) انتقال دهیم. اکثر تجهیزات موزه را به آنجا بردیم، ولی در انتقال هواپیماهای بزرگ با مشکل مواجه شدیم. تصمیم گرفتیم، چند فروند هواپیمای قدیمی را که در همان محل بودند، رنگ کنیم و برای موزه آماده سازیم.


یکی از نقاش های پادگان در حال رنگ زدن هواپیماها بود، که تیمسار ستاری برای بازدید به قلعه‌مرغی آمدند. ایشان از نحوه کار نقاش ایراد گرفتند و گفتند: این طور رنگ زدن قابل قبول نیست. اما نقاش در مقابل ایراد تیمسار، دلیل می‌آورد و طوری وانمود می کرد که از لحاظ فنی بهتر از این نمی‌توان کار کرد.


تیمسار، توجیه نقاش را نپذیرفتند. لباس فرم را از تن دراوردند و گفتند: نگویید نمی شود و غیر ممکن است! من الان نشان می‌دهم که می‌شود!


سپس شروع کردند به نقاشی هواپیما. آن شخص، وقتی وضعیت را این چنین دید با دستپاچگی، مرتب به تیمسار اصرار می کرد این کار را نکند، اما تیمسار ستاری بدون توجه به حرف‌های وی، ظرف یک ربع ساعت، قسمت‌های زیادی را آن طور که می‌خواستند، رنگ کردند و در پایان به آن نقاش که کنارشان ایستاده بود، گفتند: باز هم می گویی نمی‌شود؟


نقاش با شرمندگی و دستپاچگی پاسخ داد: نه قربان! می شود. مرا ببخشید که جسارت کردم.»


امیرسرلشگر منصور ستاری در 15 دی ۱۳۷۳ در سانحه سقوط هواپیما در نزدیکی فرودگاه اصفهان به همراه تعدادی از افسران بلندپایه نیروی هوایی و همرزمان اش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.


پایان پیام/

  • گروه خبری : عمومی,زندگی نامه
  • کد خبر : 402
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید