مشق بندگی منصور
تابستان گرم 1363، با فرارسیدن موسم حج فرصتی دست داد تا «منصور» بار دیگر عبودیت و بندگی خالصانه و شوق دیدار یار را خالصانه طلب کند و این بار با طواف خانه حق، حقیقت بندگی و شوق وصال را دریابد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهید ستاری، حج چشمه زلال بندگی است و تن، خود را در این چشمه میشوید و جلا مییابد. تا فرصت و توفیق لقای یار یابد.
منصور جان و تن را آماده و آکنده از وصال ساخته بود و توفیق زیارت خانه خدا نیز فرصتی مغتنم برای این فرمانده آسمانی شد تا بار دیگر حقیقت حق را بیابد. توگویی همانجا نیز قول و قرارها را برای آسمانی شدن بست و با شوق لقای یار مناسک حج تمتع خویش را انجام داد.
تابستان 1363 و در گرماگرم روزهایی چون حالا، که منصور ستاری، توفیق زیارت بارگاه امن الهی یافت و «حاج منصور ستاری» شد. بی آنکه کمتر کسی حتی اقوام و خویشاندانش بدانند، حج او ادامهای بود بر طواف شبانهروز بر صحن یار. او معنای طواف واقعی یار را با گردیدن بر گرد خانه او که با شوق وصفناپذیرش را در انگیزهمندی روزانه تمرین کرده بود و این شوق وصف ناپذیر را با تلاشهای بیوقفه و کار مخلصانهاش میشد به روشنی دریافت. حال، پس از سالیان و زمینه ای فراهم شد تا برای دیدار حق، بر گرد خانهاش حضور یابد و بندگی را مشق چندباره کند.
بعد ازپیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و به ویژه در دوران دفاع مقدس، تعدادی از پرسنل شاخص در نیروهای نظامی به صورت تشویقی توفیق تشرف به سفر معنوی حج را در قالب با کاروانهای مختلف پیدا میکردند.
تابستان 1363 که سرهنگ منصور ستاری به عنوان معاون عملیاتی پدافند هوایی نیروی هوایی ارتش کشورمان، زبانزد بود چراکه در عملیات مهم و بزرگ خیبر اقداماتی ارزنده، شجاعانه محیرالعقول ماندگار خلق کرده و ابتکاراتش در بخشهای مختلف، از بهکارگیری جنگ افزارهای پدافندی، راداری، دیدهبانی اثرات ارزشمندی را ماندگار ساخت.
تلاشهای مجدانه ستاری در حل مشکل نقاط کور راداری، ابتکار منحصر بهفرد ایجاد سایتهای دامی برای فریب دشمن، سبکسازی سامانههای پدافندی و انحراف دشمن، موفقیتهای چشمگیری به دنبال داشت. این سفر معنوی، مشوق و انگیزهبخش این فرمانده شد تا راه وصال حق را از معبر صعبالعبور مشکلات و محدودیتها، با پای جان طی کند.
شهید منصور ستاری پس از بازگشت از سفر حج، انگیزهمند تر از گذشته، برنامههای نیرو را پیگیری میکرد و همراه با شهید عباس بابایی، به جزیره خارک رفت.
حال و هوای منصور، به زعم یاران و همراهانش تا مدتها پس از این سفر معنوی، وصفناشدنی بود و کسانیکه با شهید منصور ستاری رفاقت و نزدیکی خاص داشتند این موضوع را به خوبی لمس میکردند.
ستاری یک عارف و بنده واقعی بود، او مخلصانه عبادت حق را با خدمت به خلق تحقق بخشید و با خدمتگذاری و تلاش بی وقفه، این سلوک معنوی را چراغ راه دیگران قرار داد.
مقدمه ای بر معراج منصور
در عکسی دیده نشده از منصور ستاری، او همراه با تنی چند از نمایندگان دومین دوره مجلس شورای اسلامی، مشاهده میشود. در این تصویر نماینده مردم اهواز، ایذه، آبادان، سنقر و کلیایی همراه شهید منصور ستاری که ایستاده است حضور دارند.
امیرسرلشگر منصور ستاری در ۱۵ دی ۱۳۷۳ در سانحه سقوط هواپیما در نزدیکی فرودگاه اصفهان به همراه تعدادی از افسران بلندپایه نیروی هوایی و همرزمان اش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
پایان پیام/24
نظر دهید