خاطرات بخش سوم
شرایط یک مدیر در نظام جمهوری اسلامی ایران
تیمسار ستاری در لابهلای خاطرات خود به نکاتی مهم پیرامون شرایط یک مدیر در نظام جمهوری اسلامی اشاره کرده است.
تیمسار ستاری در لابهلای خاطرات خود به نکاتی مهم پیرامون شرایط یک مدیر در نظام جمهوری اسلامی اشاره کرده است.
« مدیر باید بر کار تسلط داشته باشد ، اطلاعاتش کافی باشد ، از سادهترین راه به اطلاعات دسترسی داشته باشد ، آن هم آخرین و صحیحترین آن . متوجه باشد که اطلاعات نادرست در اختیارش قرار نگیرد . در تشخیص اطلاعات صحیح از نادرست ، قوی باشد . در این صورت است که مدیر موفق میشود ، یکی از دلایل ناپایداری رژیمهای موروثی این است که آنها از میان عامه مردم بلند نمیشوند . یک تافتة جدا بافتهای هستند که چیزی از مردم نمیفهمند و تعریفی که از مردم دارند غلط است . برداشتشان چیز دیگری است . نکتةدیگر در مدیریت تسلط بر مسائل آن حوزه است . اگر تسلط نباشد ، کار حتماً به اشکال بر میخورد .
تجربة طفولیت من در آشنایی با کارهای مختلف خیلی مؤثر بوده ، اول ، رنج کشیدن و سختی کشیدن . اگر کسی در جمهوری اسلامی بخواهد مسئولیت داشته باشد ، نباید نازپرورده باشد ، ما در جمهوری اسلامی صبح تا شب درگیر یک جهان پر از توطئه هستیم . در برابر دنیایی که روبهروی ما قد علم کرده ، باید قوی بود . اراده باید قوی باشد ، جوانها باید از پیرها بیاموزند و کار را بفهمند ، این جمهوری اسلامی آن قدر مشکل دارد که آدم معمولی نمیتواند از پس آن بر بیاید ، وای به اینکه آدمی در لای زرورق بزرگ شده باشد . در سختی و رنج بزرگ شدن ، برای سیستم مدیریتی کشور بسیار مفید است .
نکته دیگر ، مسئله خودکفایی است . جامعه ما ، بخصوص ، بخش روستایی آن در گذشته ، اصولاً خودکفا بودند و خودکفایی چیزی است که امام (ره ) میفهمیدند یعنی چه و میدانستند که چگونه آدم را از یوغ دیگران بیرون میآورد . شما به وصیت حضرت امام که مراجعه کنید میبینید چقدر روی این بخش حساس هستند . میفرمایند باید روی پاهای خودتان بایستند . چون در رنج بزرگ شده و میفهمد که میشود خودکفا بود . »
نظر دهید