بیابانی که پایگاه هوایی شد

  • 1401/02/17 - 15:47
  • تعداد بازدید: 1633
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیابانی که پایگاه هوایی شد

سال 1368، کارهای راه‌اندازی پایگاه هوایی بیرجند شروع شد. تیمسار، تأکید داشت این پایگاه، با تلاش و اراده بچه های جهاد راه اندازی شود. کار از یک بیابان شروع شد...

سال ۱۳۶۸ وقتی اولین بار بود که تیمسار منصور ستاری فرمانده نهاجا، دستورها را برای سازماندهی و تجهیز کارگاه در منطقه بیرجند در روستای خور، برای احداث پایگاه ۱۲ شکاری نهاجا در شرق کشور صادر کرد.
شهید ستاری معتقد بود شرق کشور در آینده نظام جمهوری اسلامی بسیار مهم است و ما باید از حالا، خودمان را به لحاظ آماده مکانی برای استقرار تجهیزات آماده کنیم.
 
فرمانده نهاجا، همسایه شرقی ایران را آتشی زیر خاکستر می دانست و ثروت‌های پنهان این کشور را زمینه ای برای طمع استکبار جهانی. روشن اندیشی او به روشنی نشان می داد که دیر یا زود، این ثروت عظیم، غرب را به وسوسه می اندازد و مرزهای شرقی کشور را مورد تهدید قرار می‌دهد.
 
گرچه کاری بسیار سخت بود و و اولین تجربه فنی و اجرایی برای راه اندازی یک پایگاه هوایی آن هم در منطقه محروم حاشیه کویر، اما مهندسی رزمی نهاجا تجربه سخت از این کار را با موفقیت به سرانجام رساند و کارگاه ها تجهیز شد.
کار، ۱۲ اسفندماه بنام نامی حضرت حجت (عج) آغاز شد و تیمسار ستاری با همراهی سرهنگ رشید قشقایی و همراهانش در مهندسی رزمی نهاجا، کلنگ احداث پایگاه ۱۲ شکاری را بر زمین زدند. غرش هواپیماهای شکاری نهاجادر آسمان شرق کشوربه صدا در آمد و برگ دیگری در کارنامه تلاش های ستاری و همراهانش ورق خورد. این تاریخ، نقطه عطف کارهای مهندسی رزمی در دوران فعالیت نهاجا بود و احداث اولین پایگاه هوایی بعد ازانقلاب درایران با اعتماد به نفس،توکل و توسل در کنار دانش و تخصص و اطلاعات فنی .. سرلشگر شهید منصورستاری، که او را ازدیگران متمایز می‌ساخت .رقم خورد.
 
 
 
  • گروه خبری : اسلایدر,زندگی نامه
  • کد خبر : 743
کلمات کلیدی
مدیر محتوا
خبرنگار

مدیر محتوا

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید