«انقلاب» اسلامی در نگاه منصور

  • 1399/11/12 - 15:51
  • تعداد بازدید: 2254
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

«انقلاب» اسلامی در نگاه منصور

امیر سرلشکر منصور ستاری تحول‌آفرین بود و انقلابی‌گری از همین منظر در ذات او وجود داشت. به دیدگاه و تلاش‌های او در انقلاب شکوهمند اسلامی نگاهی داریم.

امیر سرلشکر منصور ستاری تحول‌آفرین بود و انقلابی‌گری از همین منظر در ذات او وجود داشت. به دیدگاه و تلاش‌های او در انقلاب شکوهمند اسلامی نگاهی داریم.



 فرزند انقلاب 


شهید منصور ستاری به عنوان یک افسر مبارز و تلاشگر، در راه پیروزی انقلاب اسلامی گام برمی‌داشت و از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کرد.


 منصور جوان، پیش از انقلاب اسلامی و در سال ۱۳۴۶ با پایان یافتن تحصیلات متوسطه و اخذ دیپلم وارد دانشکده افسری شد و پس از پایان دوران آموزشی به درجه ستوان دومی نائل شد. او سال ۱۳۵۰ برای گذراندن دوره عملی کنترل رادار راهی آمریکا شد و پس از یک سال به ایران بازگشت و به عنوان افسر رهگیر نیروی هوایی مشغول به‌کار شد.


زمزمه‌های انقلاب که به گوش رسید، تلاش منصور ستاری نیز فزونی یافت.  او که در رشته برق و الکترونیک دانشگاه تهران پذیرفته شده بود، با پیروزی انقلاب اسلامی و شروع جنگ تحمیلی تحصیل را کنار گذاشت و به پاسداری از دستاوردهای انقلاب پرداخت.


 


امام خمینی در ذهن و جان او ماندگار بود


 


شهید منصور ستاری، ارادت ویژه خود را به انقلاب و امام امت به مثابه الگویی مثال زدنی برای در عمل شکوفا کرده بود. فرمانده آسمانی نهاجا اعتقاد داشت انقلاب اسلامی، ثمره ارزنده خون شهدا، راهبری امام امت و مهم‌تر از همه ارادت این جامعه به نام و سلاله پاک جضرت فاطمه‌الزهرا سلام الله علیها است.


به گفته شهید منصور ستاری، امام خمینی(ره) کسی بود که باید یاد او همواره باید در ذهن ما باشد؛ مردی که با حرکتی شجاعانه و توفنده و با اتکاء به آنچه که تکلیف می دانست برای خود راهی را شروع کرد، سالها در این راه زحمت کشید انقلابی را به ثمر رسانید حرفی نو برای جهان بیچاره امروز و مظلومان این دنیا آورد و قطعا بدانید این راه راهی است که با صلابت طی خواهد شد. و نتایج عجیبی در آینده خواهد داشت .


 


«انقلاب» حافظ این کشور خواهد بود


فرمانده آسمانی نیروی هوایی معتقد بود، دشمن یارای ایستادگی در برابر نیروی عظیم یکپارچه انقلاب اسلامی یارای ایستادگی نخواهد داشت و می‌گفت:


«این‌ها مقابل این بچه‌ها  نمی‌توانند بایستند. اینها همان‌های هستند که وقتی ناوگانشان از آن طرف دنیا حرکت می‌کرد، حکومت ها  فرو می‌ریخت، کودتاها برپا می‌شد، کشورها بهم می‌ریخت، اما امروز مگر بچه بسیجی‌ها می‌گذارند در این آب باقی بمانند.


 


 یک کلام، اگر لازم باشد اینجا را به حمام خون و دریای خون مبدل خواهیم کرد، اینها هنوز از ترس خون و خونریزی فرار می‌کنند. این انقلاب اینجوری دفاع خواهد شد. ما لباس‌های رنگارنگی به تن داریم، شما هم همین طور است. اینها معنی جدایی نمی دهد، ما برادرانی هستیم قدرتمند و متحد ،مرد می‌خواهیم برای این میدان، هل من مبارز هم می‌طلبیم، رجز هم می‌خوانیم .


 


این انقلاب آنچنان مجهز شده است که دیگر ترسی از این قدرت‌های مادی وجود ندارد. این هم به حرف نبوده، شما هشت سال جنگیدید. اینها دیدند که 8 سال این انقلاب چه می‌کند، در مظلومیت، در حصر کامل، چه می‌کند . چه طور، ذره، ذره خاکش را پس می گیرد.»


 


امیر سرلشکر منصور ستاری پانزدهم دی‌ماه 1373 همراه با جمعی از فرماندهان نیروی هوایی در سانحه هوایی نزدیک فرودگاه اصفهان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.


 


گزارش از پایگاه اطلاع‌رسانی شهید ستاری


 


پایان پیام/


 


  • گروه خبری : عمومی,اسلایدر,زندگی نامه
  • کد خبر : 22
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید