مصمم چون منصور
امیر سرلشکر شهید منصور ستاری که مبتکر طرحهای خلاقانه، بازسازیهای تحولآفرین و نوآوریهای بسیاری در نهاجا بود، از ابتدای راه تا به ثمر رسیدن، مستمر و مجدانه پیگیری میکرد.
یادگار پرواز (عکس)
امیر سرلشکر منصور ستاری، به بسیاری از مهارتها و فنون نظامی و هوایی تسلط و آشنایی داشت و علاقمند پرواز بود. بال گشودن هواپیمای پرستو که به ابتکار تیمسار ستاری در نهاجا ساخته شد، فرصتی فراهم کرد تا این فرمانده توانمندیهای خود را در حوزه خلبانی محک بزند.
دیدار در فجر
دیدار امیر سرلشکر شهید منصور ستاری با حضرت امام خمینی در حضور یادگار امام و حضرت آیتالله خامنهای در روز نوزدهم بهمنماه مصادف با روز نیروی هوایی
نمازجمعه سال 1365
شهید منصور ستاری که در سال 1365 با درجه سرهنگی معاونت علمیات پدافند هوایی نهاجا را به عهده داشت، همراه با جمعی از دیگر فرماندهان نظامی در نماز جمعه تهران حضور یافت.
بازدید فرمانده نهاجا و همراهان از موزه جنگ کره شمالی
امیر سرلشکر شهید منصور ستاری و همراهان در سفر به کره شمالی برای تعاملات نظامی، از موزه یادبود جنگ این کشور هم بازدیدی داشت.
مرد خواستن و ساختن
نمیایستاد. میرفت و میساخت، طرحی نو در میانداخت. جا میگذاشت نتوانستن را. نشدن را. برای بهتر شدن و تحول آفریدن، میرفت، میکوشید، میجنگید. رفتن و ساختن سلک و شیوه شهید منصور ستاری بود.
قهرمان همه میدانها
«سلامت» از لازمههای برخورداری از قوای نظامی اثرمند و کارآمد است. ورزش به عنوان یک از ابزارهای دستیابی به این مهم، در نگاه فرمانده نهاجا از اهمیتی بالا برخوردار بود.
موسم بازسازی و نوسازی
شهید منصور ستاری که در دوران دشوار و طاقتکاه دفاع مقدس اهتمام ویژهای به دفاع از میهن و فرمانده نیروی هوایی داشت، با پایان جنگ، راه نوسازی و بازسازی نیرو را با همان نوآوریهای زمان جنگ ادامه داد.
دستان پرمهر فرمانده
صرفاً فرمانده میدان نیرد نبود و در دلها نیز جای داشت؛ امیر سرلشکر شهید منصور ستاری، به پرسنل و خانوادههایشان توجه داشت و بر حمایت از آنان اهتمام میورزید.
تجهیزات نظامی نیروی هوایی در دوران دفاع مقدس
در این گزارش تصویری، برخی از تجهیزات و امکانات نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را در دوران دفاع مقدس مشاهده میکنید.