هدیه غیرمنتظره

  • 1399/02/09 - 10:40
  • تعداد بازدید: 1520
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

هدیه غیرمنتظره

شب که به پایگاه رسیدیم، شنیدم که یک کامیون هدیه از طرف دفتر فرماندهی برای بچه ها آورده‌اند، هدیه‌ای که از سوی فرمانده بود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهید ستاری، تیمسار احمد صادق نژاد که از پیشکسوتان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است، گفتنی‌هایی از شهید منصور ستاری دارد که خواندنی است:


«شهید ستاری مردم را بسیار دوست می داشت و از همین جهت، ارزش زیادی برای نیروی انسانی قائل بود. به خاطر دارم که پایگاه شکاری مهر آباد ساکن بودم از مهمانی برمی گشتم ساعت حدود 2 در برف شهید ستاری را دیدم که با پیکان آمده بود پرسیدم تیمسار اینجا چه می کنید. گفت صادق نژاد کاری نداشته باش برو خونه ات. تنها بود ترسیدم. دیدم کادو در دست رفت بلوک کنار ما که خانواده خلبانی شهید ساکن بودند کادو را به همسر شهید داد و رفت.


در سال‌های جنگ تحمیلی، بیدبلند تحت بمباران شدیدی قرار گرفت. اعتراض های زیادی به این موضوع وجود داشت. شهید بابایی من را خواستند و گفتند سه نفر را که اشتباه کرده اند و این اتفاق رخ داده برای دادگاه معرفی کنید. گفتم اول از همه باید من را دادگاهی کنید چون من معلم این افراد بودم. اجازه دهید بروم بررسی کنم و بعد اطلاع دهم.


شب رسیدیم گفتند برادر شهید ستاری یک کامیون هدیه برای رزمنده ها آورده‌اند. بعد از بررسی اشتباهات مشخص شد. به شهید بابایی گفتم با اعدام و دادگاهی هیچ چیز درست نمی شود. افراد را تشویق کنید اگر درست نشد من را دادگاهی کنید. شهید بابایی قبول کرد و به 3 یا 4 نفر سکه دادند. فردا یک حمله با موفقیت انجام شد. پس از این اتفاق شهید بابایی دست خطی به عنوان تشویق به من دادند که شهید ستاری زیر آن نوشته بود "ای کاش همه افسران فنی مثل صادق نژاد باشند امضاء شهید منصور ستاری" .


شهید ستاری روزی به خطاب به من گفت: باید دانشگاه علوم و فناوری نیروی هوایی راه‌اندازی شود تا افسران ما با سواد باشند وبه طراحان سیستم پدافندی و نیروی هوایی تبدیل شوند. نتیجه این تلاش شهید ستاری امروز دانشگاهی با نام این شهید بزرگوار است که توانسته تعداد قابل توجهی از دانش‌آموختگان عرصه هوایی را تربیت کند.


این فرمانده دوراندیش، لجستیک نیروی هوایی و مهندسی را متحول کرد. دیده‌بانی را در پدافند هوایی تشکیل داد که همه این موارد ره‌آوردهای بنیادی پدافند و نیروی هوایی است.  زمینه‌چینی‌های ایشان، خصص‌های فنی را در نیروی هوایی گسترش داد.. این دانش‌افزایی و توجه به خلاقیت‌ها، ترس و وحشت را از نیرو گرفت و جانی تازه به آن بخشید.


تعمیر کنتا


کنتا سیستمی بزرگ و دیجیتال است که در صنایع هوایی کاربرد دارد.  شهید ستاری روزی به من گفت شنیدم کنتا خراب شده یکی بیشتر از سوییس و آلمان نخریدیم چه راهکاری پیشنهاد می‌کنی؟ من گفتم اگر اجازه دهید من تعمیرش کنم. فردی متخصص در مرکز تحقیقات مخابرات است با این فرد شروع می کنم. گفت باشه دانشگاه هوایی با چند نفر از اساتید و دانشجویان تحت سرپرستی خودت این دستگاه را درست می کنید.


کار را شروع کردیم. سیستم را ساختیم و یک نمونه هم برای صنایع الکترونیک ایران فرستادیم که نمونه ای دیگر هم از روی آن ساخته شد. در تحقق این کار مهم و دشوار، شهید ستاری حسابی ما را تشویق کردند.


شهید ستاری همواره می گفت: همافران بسیار زحمت در نیروی هوایی کشیدند اما باید در نیروی هوایی دو نفر افسر و درجه دار داشته باشیم که هر دو باید بسیار با سواد باشند تا با داش بالا نیروی هوایی و تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری را ارتقا دهند.»


امیرسرلشگر منصور ستاری فرمانده نیروی هوایی ارتش در 15 دی ۱۳۷۳ در سانحه سقوط هواپیما در نزدیکی فرودگاه اصفهان به همراه تعدادی از افسران بلندپایه نیروی هوایی و همرزمان اش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.


 


پایان پیام/


 

  • گروه خبری : عمومی,زندگی نامه
  • کد خبر : 314
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید