رعد در یک نگاه
قرارگاه رعد نهاجا که با نقشآفرینی شهید منصور ستاری و شهید عباس بابایی پا گرفت، مبدأ بسیاری از پیشرفتها و تحولات در دفاع هوایی و افتخارآفرینیها به ویژه در عملیات غرورآفرین والفجر8 و همچنین کربلای5 بوده است
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهید ستاری، «رعد» به گفته فرماندهان دفاع مقدس، پایه و اساس حولات بسیاری در دفاع هوایی کشور شد.
اولین پایه قرارگاه رعد در 23 شهریور 1363 نهاده شد. شهید منصور ستاری و شهید عباس بابایی در رأس فعالیتهای این قرارگاه حضور داشتند
فرماندهی قرارگاه خاتمالانبیا(ص) بر عهده آقای هاشمیرفسنجانی بود و شهید بابایی هم از اعضای این قرارگاه بود، ضمن اینکه در همان مقطع شهید بابایی به عنوان معاون عملیات نیروی هوایی، شهید ستاری به عنوان معاون طرح و برنامه این نیرو و شهید خضرایی به عنوان فرمانده پدافند هوایی مشغول فعالیت بودند.
سه نقطه برای استقرار قرارگاه اولین نقطه ساختمان بهداری گروه اهواز بود که کسی در آنجا حضور نداشت. نقطه دوم مدرسهای در گروه پدافند اهواز و سومین نقطه ستاد گروه پدافند اهواز بود. به اتفاق مسئولان قرارگاه رعد به دیدن مدرسه رفتیم و این محل برای قرارگاه رعد پذیرفته شد و بخش پدافندی قرارگاه رعد به مسئولیت شهید ستاری در اهواز و بخش آفندی، به مسئولیت شهید بابایی در امیدیه مستقر شد.
اولین جلسه رسمی قرارگاه رعد با حضور شهید ستاری، شهید بابایی و جمعی دیگر از فرماندهان نیروی هوایی در گروه پدافند اهواز تشکیل شد.
این قرارگاه با ابداعات و ابتکارات این دو شهید گرانقدر و نیز جانفشانیهای دیگر کارکنان پدافندهوایی، طی عملیات والفجر 8 و بعد از آن در عملیات کربلای5، موفقیتهای بزرگی کسب کرد.
در اینفوگرافی زیر نکات جالبی از قرارگاه رعد عنوان شده است:
نظر دهید